Hervis | Colosseum | Supernova

Kvalitetna sportska odjeća, oprema i obuća uz koju vrhunski rezultati zasigurno neće izostati čeka vas u trgovini Hervis.

Hervis

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

U centru Supernova Colosseum opremite se od glave do pete za sportske aktivnosti – otkrijte sportsku ponudu trgovine Hervis

Ako je aktivan odmor vaš odabir ili pak cijele godine uživate u redovitim treninzima, trgovina Hervis idealno je shopping odredište za odabir opreme. Smještena na prvom katu centra Supernova Colosseum, pokraj trgovine Kik, poslovnica Hervisa nudi vam odjeću, obuću i ostalu opremu za razne sportske aktivnosti. Fitness, timski ili individualni sportovi, čak i brojne aktivnosti kojima odlučite ispuniti slobodno vrijeme zahtijevaju kvalitetnu opremu. Dobra trenirka ili cool tenisice neizbježan su dio i svakodnevnog sportskog stylinga pa će tako Hervis rado posjećivati i ljubitelji mode i casual stila odijevanja.

Ako ste profesionalan sportaš, zasigurno znate da vrhunskih rezultata nema bez kvalitetne, prilagođene i dobro odabrane opreme. Ponuda trgovine zadovoljava potrebe kako rekreativaca, tako i profesionalaca. Da je naviku bavljenja sportom važno steći već od najranije mladosti znaju i u Hervisu pa su tako najmlađim kupcima pripremili fantastičan asortiman odjeće i obuće za omiljene treninge, satove tjelesnog ili igru i zabavu na otvorenom. Osim širokog asortimana i dobre ponude, u poslovnici centra možete potražiti i savjet stručnog osoblja te će tako vaša kupovina biti još povoljnija i ugodnija.

Najbolja oprema za omiljene sportske aktivnosti

Hervis je trgovina sa sportskom odjećom, sportskim cipelama i raznim sportskim spravama. U Hervisovoj ponudi nalazi se ogroman izbor sportskih artikala za trčanje, fitness, biciklizam, planinarenje, kampiranje, alpsko skijanje, boks, nogomet, košarku, tenis, pješačenje i mnogo drugih vrsta sporta.

Neovisno o godišnjem dobu, bilo da je riječ o ljetu ili zimi, u Hervisu vas očekuje ponuda za sve profesionalne sportaše i one koji se rekreativno bave raznim sportskim aktivnostima. Ostanite mobilni uz Hervisovu ponudu bicikala, električnih bicikala, i skutera uz različitu ponudu proizvođača bicikala kao KTM, Kettler i X-Fact. Očekuju vas praktični i ekološki bicikli kao i cross bicikli, treking bicikli, brdski bicikli ili gradski bicikli za svakodnevnu uporabu.

Za vaše vanjske ili outdoor aktivnosti, Hervis je za vas pripremio sjajnu ponudu za avanture poput planinarenja, penjanja, skijanja, hodanja najzahtjevnijim turama ili skijaškog trčanja. Opremite se od glave do pete uz veliki izbor odjeće za planinarske sportove poznatih svjetskih marki kao što su Salewa, Mammut i Salamon. Pripremite se na vrijeme za skijašku sezonu uz skijašku odjeću, obuću i raznu zimsku opremu od skijaških jakni preko skijaških hlača do pancerica.

Hervis je poznat po najboljoj kvaliteti i najboljim cijenama uz vrhunske marke koje su dijelom velike akcije Mega countdown koja vas očekuje svakog tjedna. Ponudu proizvoda možete pronaći u centrima Supernova Hrvatska kao i u Hervisovoj online ponudi uz jednostavan način naručivanja i plaćanja.