Bebe Nova | Colosseum | Supernova

U trgovini BebeNova dočekat će vas asortiman koji će savršeno nadopuniti postojeću opremu i idealno se uklopiti u vašu svakodnevicu.

Bebe Nova

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Vrhunska dječja oprema trgovine BebeNova čeka vas u centru Supernova Colosseum

Bliži li vam se rođenje djeteta ili ste već zakoračili u ovu novu životnu ulogu i nastojite mališanu osigurati samo najbolje, trgovina BebeNova postat će vaše omiljeno shopping odredište. Smještena na prvom katu centra Supernova Colosseum, trgovina u svom ugodnom prodajnom prostoru priprema kompletan asortiman za opremanje bebinog životnog prostora, putovanja, njegu i boravak u prirodi.

Dječju sobu pretvorite u bajkovito malo carstvo pomoću kvalitetnog i lijepog namještaja; komode i ormarići, krevetići, fotelje i kreveti za veću djecu prigodnog su izgleda i idealnog omjera cijene i kvalitete. Upotpunite sobu šarenom posteljinom, baldahinima, jastucima, dekama i pokrivačima dizajna koji će biti zanimljiv i bebama i nešto većoj djeci. Posebnu pažnju obratite na asortiman za njegu i hranjenje – hranilice, bočice i dude, izdajalice i pribori za jelo, kao i kadice, ručnici i proizvodi za higijenu neka budu vrhunske i provjerene kvalitete. Za uživanje u šetnjama i boravku u prirodi odaberite kolica po svojoj mjeri; 2u1 ili 3u1 modele ili pak praktična kišobran kolica. Spremate li se na put, svoje najmlađe osigurajte kvalitetnim autosjedalicama, a dobro će vam doći i prijenosni krevetići i sklopivi vrtići.

Za sve potrebne informacije i prezentaciju proizvoda obratite se ljubaznom osoblju trgovine i uživajte u izboru koji vam garantira svu potrebnu opremu na jednom mjestu.

Opremite se na vrijeme i uživajte u slatkom iščekivanju

Lanac specijaliziranih prodavaonica BebeNova u vlasništvu je tvrtke Inter-Trade d.o.o. koja se posljednjih 20 godina bavi prodajom dječje opreme, odjeće i igračaka. U cilju pružanja što bolje usluge, tvrtka kontinuirano nastoji ponuditi što bolji asortiman i kvalitetu te širok raspon cijena, a uz opuštenu atmosferu u prostorima trgovina te ljubazno i stručno osoblje, kupcima se omogućava ugodno iskustvo kupovine.  Odabir kvalitetnih i sigurnih proizvoda olakšat će vam prve dane s vašim novim članom obitelji, a kako vaše dijete bude odrastalo i mijenjalo svakodnevne potrebe, u trgovini BebeNova dočekat će vas asortiman koji će savršeno nadopuniti postojeću opremu i idealno se uklopiti u vašu svakodnevicu.

Peg Perego, Foppapedretti, Avionaut, BeSafe, Chipolino, 4Moms, Biba Toys, Babyzen, Ergobaby, Tula, Jane, Tiny Love, Tommee Tippee, Bebetto, Be safe, Cam i Vtech samo je dio dugačkog popisa svjetski poznatih brendova čije vam vrhunske proizvode donosi BebeNova. Kolica, krevetići, komode za previjanje, posteljine, autosjedalice, hranilice, odjeća, igračke, bočice i dudice samo su dio potrepština koje morate osigurati uoči dolaska bebe pa je uvijek dobro pripremiti se i informirati o svemu potrebnom na vrijeme.

Prije samog posjeta trgovini, ponudu je moguće razgledati i na web stranici trgovine, a po dolasku očekuje vas asortiman praktično podijeljen na nekoliko najosnovnijih kategorija; oprema, sigurnost, posteljine i dodaci, bebina soba, hranjenje i njega, igračke i odjeća. U ponudi navedenih odjela očekuje vas ve što vam može zatrebati za dolazak bebe i prve godine djetetova života. Opremite se na jednom mjestu, bez stresa i nelagode i u potpunosti prepustite slatkom iščekivanju i užitku pripreme za dolazak bebe.