Tisak | Colosseum | Supernova

U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak | Colosseum | Supernova

Tisak

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Tisak na dohvat ruke u centru Supernova Colosseum 

Prodajno mjesto iz mreže Tisak medije pronađite u prizemlju shopping centra Supernova Colosseum. U okruženju trgovina Comma, Orsay, New Yorker i s.Oliver pronaći ćete paletu usluga od tvrtke Tisak d.d. Obavite svoje obveze plaćanja računa brzo i povoljno u sklopu poslovnice Tisak te pošaljite svoju pošiljku brzo i efikasno. Osim navedenih usluga, u poslovnici vas očekuje odličan izbor brojnih poznatih naslova knjiga iz područja beletristike i hit naslove za sve generacije. Svratite u Tisak prije odlaska na godišnji odmor, platite svoje račune i pronađite odličnu knjigu koja će vam biti najbolji prijatelj tijekom dana odmora. 

U poslovnici Tisak očekuje vas i mogućnost kupnje karata za gradski i međugradski prijevoz kao i mogućnost da okušate vlastitu sreću u jednoj od igara na sreću. Sastružite svoju srećku i provjerite jeste li jedan od sretnika u ostvarivanju dobiti brojnih mogućnosti. 
Na policama Tiska očekuje vas i super ponuda za najmlađe kao što su igračke, slikovnice, bojanke, pribor za školske dane i mnoštvo drugih predmeta iz širokog izbora.
 

Za bezbrižno rješavanje obveze uz sve na jednom mjestu

Tisak je najveći maloprodajni lanac kioska s mrežom od 1000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Dokazuju to brojne usluge koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu – kupovina dnevnih tiskovina, modnih, sportskih i specijaliziranih časopisa, TISAK media Webshop, slanje paketa raznih veličina, TISAKbizz usluga, izrada fotografija, usluga fotokopiranja, Franck Café COFFEE TO GO i Podigni NOVAC (Cash Advance).

Pošaljite paket po povoljnijoj cijeni, promijenite novac, platite račune s 2D barkodom, odigrajte najpopularnije igre na sreću Hrvatske lutrije- i to sve na kiosku Tiska. Olakšajte si izbor biranja poklona i iznenadite najbliže Tisak media poklon karticom koja će razveselit zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre.

Tisak poslovnice omogućuju vam i kupovinu karata za zagrebački i osječki javni gradski prijevoz, kupovinu SMS ENC bonova, Paysafecard ili Ekesh bonova te prodaju ulaznica iz Eventim sustava za sva važnija kulturna i sportska događanja. U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak tako postaje jedinstveno odredište za kupnju koje nudi najširi asortiman i najbolju uslugu.