Mlinar Caffe | Colosseum | Supernova

Nakon obavljenog shoppinga kući ponesite omiljeni svježi kruh ili pecivo s uslužnog pulta jer poslovnica Mlinar Caffe, osim ugostiteljske ponude obuhvaća i standardnu ponudu vaše omiljene pekarnice.

Mlinar Caffe

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Omiljena kava i ukusno pecivo – idealna kombinacija čeka vas u poslovnici Mlinar Caffea u centru Supernova Colosseum

Odmorite se od kupovine, iskoristite pauzu na poslu ili jednostavno ukradite nekoliko trenutaka za sebe uz ukusne zalogaje i omiljeno piće – uživajte u ponudi lokala Mlinar Caffe i ugodnom ambijentu ugodnom za odmor, druženja i male razgovore uz kavu.

Bogatu ponudu kava i čajeva izvrsno nadopunjuju kolači i slatka peciva provjerene i svjetski prepoznate proizvodnje pekarnica Mlinar. Kroasani, savijače, pite od lisnatog i dizanog tijesta, muffini i razne druge slastice idealne su želite li započeti dan s malom dozom šećera. Ljubitelji slanih zalogaja mogu uživati u bogatoj ponudi sendviča, bureka, peciva s hrenovkom, kifli, klipića i ukusnih slanih pita. Vratite energiju i spremno se vratite dnevnim obavezama nakon što se okrijepite omiljenim pekarskim proizvodom i osvježavajućim pićem, a ako preferirate život u pokretu, u Mlinaru možete naručiti i popularnu kavu za van. Nakon obavljenog shoppinga kući ponesite omiljeni svježi kruh ili pecivo s uslužnog pulta jer poslovnica Mlinar Caffe, osim ugostiteljske ponude obuhvaća i standardnu ponudu vaše omiljene pekarnice.

Mlinar - bogat izbor slatkih i slanih zalogaja

Lanac pekarnica Mlinar još od davne 1903. godine vodi i motivira ljubav prema pekarstvu. Strast i znanje pri stvaranju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete prenosi se već generacijama, a upravo su dugogodišnja tradicija, bogata povijest, kontinuirano ulaganje i tehnološke inovacije zaslužni za Mlinarovu poziciju tržišnog lidera u pekarstvu na hrvatskom i regionalnom tržištu.

Svakoga dana brojni kvalificirani djelatnici ulažu napor, predanost i strast u stvaranje pekarskih proizvoda iznimne kvalitete. Tradicionalna receptura integrirana u suvremene tehnološke procese, najkvalitetnije sirovine hrvatskih proizvođača te znanje i iskustvo djelatnika omogućavaju proizvodnju vrhunskih proizvoda i kupcima nude jedinstveni gastro doživljaj.

Uz program svježih, zamrznutih, i polupečenih pekarskih proizvoda, Mlinar kontinuirano razvija ponudu kako bi kupcima predstavio svježe inovativne proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i trendove u pekarstvu.

Mlinarova poslovnica nudi vam bogat izbor slatkih i slanih zalogaja; osim kruha i peciva izrađenih od raznih vrsta brašna i tijesta u ponudi su razne pite, kiflice, kroasani, sendviči, pizze, a uživati možete i u dnevnoj ponudi ukusnih kolača. Fantastičan asortiman pekarskih delicija pripremljen je svježe, na samom prodajnom mjestu stoga će svi kupci koji žele predah od kupovine ili kući žele ponijeti topli kruh ili pecivo u Mlinar pekarnici zasigurno pronaći nešto po svom ukusu.