Magic Baby | Colosseum | Supernova

Za svoje mališane birajte najkvalitetniju odjeću, obuću, kolica, sjedalice i svu ostalu opremu renomiranih svjetskih proizvođača.

Magic Baby

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Posjetite centar Supernova Colosseum i opremite najmlađe vrhunskom opremom trgovine Magic Baby

Opremanje doma za dolazak bebe jedna je od najdražih uspomena mladim roditeljima. Da bi ostvarili brojne želje i ideje potrebna vam je i vrhunska ponuda – na prvom katu centra Supernova Colosseum očekuje vas trgovina Magic Baby koja vam nudi sve potrebno za opremanje dječje sobe i garderobe ta za djetetovo sretno i bezbrižno odrastanje.

Dragocjeni trenutci s najmlađima bit će još ugodniji i ljepši uz pomagala za dojenje, kupanje i prematanje, hranjenje i brojne druge aktivnosti. Kolica, autosjedalice, prematalice, ljuljačke, nosilice, komode, krevetići i kadice samo su dio opreme koju ćete koristiti svakodnevno, stoga birajte samo najkvalitetnije i najsigurnije proizvode renomiranih brendova. Trgovina Magic Baby nudi vam i bogat izbor dječje odjeće i igračaka za različite dobi. Kako odrasta, vašem djetetu mijenjaju se i brojne potrebe pa će vam raznolik asortiman uvelike olakšati odabir i kupovinu.

U ponudi trgovine, uz pomoć savjeta ljubaznog osoblja, lako ćete odabrati sve što vam treba opremate li svoje dijete, kupujete li rođendanski poklon ili se pak spremate darivati novorođenče bliskih prijatelja i članova obitelji.

Hrvatski lanac dječje opreme za vaše najdraže mališane

Hrvatski lanac dječje opreme Magic Baby već 25 godina prati odrastanje mališana opremajući ih kolicima, igračkama, namještajem, odjećom i ostalim priborom za bebe. Široka ponuda dječje opreme i igračaka te svih ostalih proizvoda za bebe i malu djecu starosti do 5 godina ono je što hrvatski lanac dječje opreme čini idealnim partnerom. Među prvima u Hrvatskoj proizvode asortiman dječje opreme od organskog pamuka - Organic koji sadrži kompletan set opreme za dječje krevetiće.

Na jednom mjestu opremite dječju sobu širokom ponudom krevetića i kolijevki, komoda za presvlačenje, dječjih madraca, posteljina i dekica i stvorite najljepši ugođaj za sretnu bebu. Bogatu ponudu čine vrhunski brendovi poput Baby Art, Babymoov, Bertonne, MacLaren, Maxi-Cosi, Safety 1st, Scotchi, SmarTrike, Stokke, Taf Toys, Tiny Love i mnogi drugi.

Birati možete između 3u1 dječjih kolica, dubokih kolica ili kišobran kolica, autosjedalica za sve uzraste, krevetića za igru i sklopivih krevetića, nosiljki i njihaljki za bebe.

U Magic Baby trgovinama pronađite dodatke za sigurnost vaše kuće ili automobila poput zaštitinih ograda i baby alarma, sve za dojenje i hranjene, kupanje i njegu vašeg djeteta. Učlanjenjem u Magic Baby klub ostvarujete mjesečne popuste i pogodnosti na izabrane artikle po posebnim cijenama. Razveselite mališane poklonima, igračkama, hodalicama i triciklima s kojima će vaša beba lako otkrivati svijet.