Galileo | Colosseum | Supernova

Odjenite se od glave do pete u Galileo kolekcije privlačnog stila i dizajna za brojne prigode.

Galileo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Galileo je sinonim za vrhunsku ponudu muške mode – trgovinu potražite u centru Supernova Colosseum

Bogat izbor i suvremen dizajn muških odjevnih komada casual i formalnog stila omogućit će vam odličan izbor outfita za brojne prigode. Odijela, kao i casual dnevne kombinacije na jednome mjestu možete upotpuniti i vrhunskom obućom te kvalitetnim modnim dodacima. Obucite se od glave od pete, brzo, jednostavno i na jednom mjestu. Koncept trgovine Galileo garantira vam vrhunsku ponudu ali i jedinstveno iskustvo kupovine.

U trgovini smještenoj u prizemlju centra Supernova Colosseum pronaći ćete savršene odjevne kombinacije za vjenčanja, maturalne zabave, poslovne sastanke i druge formalne, ali i svakodnevne prigode. Dragoj muškoj osobi u trgovini Galileo možete odabrati i idealan poklon, a osim odjeće, za tu će prigodu posebno praktičan izbor biti asortiman remena, tregera, kravata, satova, parfema, ukrasnih maramica za rever, leptir mašni i manžeta. Elegantno i praktično upakiran vaše je savršen poklon spreman, a ako ipak ne uspijete odlučiti što pokloniti, odaberite poklon karticu u apoenima od 200, 500 ili 1000 kn s kojom ne možete pogriješiti.

Sve što je modernom muškarcu potrebno

Galileo je popularni hrvatski brend koji, od svog osnutka, 2002. godine, približava svjetske modne trendove suvremenom muškarcu. Pomno odabran dizajn i visoka kvaliteta materijala, postavili su Galileo u sam vrh među trgovinama muške mode. U bogatoj ponudi nalaze se odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, kaputi, cipele, satovi, naočale, remeni i mnoštvo drugih dodataka - sve što jedan muškarac može trebati i to na jednom mjestu.

Iz sezone u sezonu, Galileo prati sve svjetske novitete i svojim kupcima nudi bogat asortiman za svaku prigodu; od formalnih događaja, odjeće za poslovne prilike, do ležernih i svakodnevnih kombinacija. Visoko estetizirana odijela koja dodatno naglašavaju muževnost, savršeno će odgovarati svakom business stilu. Bezvremenska crna, elegantna siva ili moderna plava boja u kombinaciji s dobro odabranim slim fit ili classic krojevima savršen je odgovor za sve kombinacije namijenjene formalnim prigodama.

Širok raspon veličina garantira svakom muškarcu da odabere kombinaciju po svojoj mjeri. Osim naglašene elegancije, asortiman odjeće i modnih dodataka karakterizira i doza urbanosti te bogat izbor artikala za fantastične casual kombinacije. Odaberite odjevne komade i modne dodatke koji su obavezan sadržaj svakog muškog ormara po pristupačnim outlet cijenama, a prije dolaska na svoje modno odredište ponudu možete provjeriti i online, putem Galileove internet stranice.