D&P perfumum | Colosseum | Supernova

U D&P parfemima izrađuju se i prodaju parfemi sa sastojcima dovezenim direktno iz Francuske. Receptura svih parfema je stroga tajna zbog čega su dijelom unikatne proizvodnje.

D&P perfumum

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerije
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerije

Poznati francuski parfemi brenda D&P parfem u centru Supernova Colosseum

Svoje mjesto u shopping centru Supernova Colosseum pronašao je još jedan poznati brend, a ovoga puta riječ je o francuskim parfemima pod nazivom D&P parfem. Na adresi Josipa Rimca 7 u Slavonskom Brodu pronaći ćete idealnu shopping destinaciju kada tražite poklon iznenađenja za svoje nadraže osobe. Vrhunski francuski parfemi napravljeni su prema strogo čuvanoj recepturi zbog čega ćete imati unikatan poklon za sebe i svoje najdraže.

Ljubazno osoblje pomoći će vam prilikom odabira gdje ćete moći isprobati razne mirisne note kako biste odabrali odgovarajuću za prigodu koju trebate. Uz izvrstan izbor tu su i nezaobilazne povoljne cijene koje dolaze uz bočice od 30, 50 ili 100 mililitara. Odaberite najbolje od parfemske industrije te ostavite nezaboravan mirisni trag tijekom cijelog dana. Dugotrajan miris osiguran je zahvaljujući uljnoj bazi koja stiže direktno iz prijestolnice parfemskog carstva – Francuska.

Francuska parfemska priča

Brend D&P parfem postoji još od davne 1999. godine, a od samih početaka brend je bio prisutan u velikim svjetskim metropolama poput Londona, Pariza, Berlina, Amsterdama, Atene, Moskve itd. Danas je brend zastupljen u više od 35 država diljem svijeta, a svoje prodajno mjesto otvorio je i u Supernova centru u Hrvatskoj. Prodajna mjesta D&P parfema očuvala su dugogodišnju tradiciju proizvodnje najkvalitetnijih parfema od prirodnih sastojaka bez sintetičkih dodataka. Svi parfemi rade se po najvećim standardima industrije parfema naslonjene na francuske esencije. Upravo s tom niti vodiljom, u D&P parfemima izrađuju se i prodaju parfemi sa sastojcima dovezenim direktno iz Francuske. Receptura svih parfema je stroga tajna zbog čega su dijelom unikatne proizvodnje.

Na prodajnim mjestima D&P parfema očekuje vas najbolja kombinacija sjajne ponude esencija, kvalitete i povoljnih cijena. Kvaliteta i trajnost mirisa ostvaruju se zahvaljujući uljanoj bazi koja se koristi za parfeme. Upravo je brend D&P parfem idealna destinacija za sve ljubitelje pravih parfema po vrlo dostupnim cijenama za sve prigode. Idealno mjesto za kupovinu poklona za rođendan, obljetnice ili neku drugu prigodnu proslavu. Fantastičan izbor originalnih francuskih nota za sve tipove i generacije. Parfemi su dostupni u pakiranjima od 30 pa sve do 100 ml.