Planet Obuća | Colosseum | Supernova

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

Planet Obuća | Colosseum | Supernova

Planet Obuća

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Cipele

Kvalitetna obuća za sve uzraste u Planet Obući u centru Supernova Colosseum

Pripremite se na vrijeme uz najnoviji par kvalitetne obuće bilo da je riječ o dolasku hladnijih dana pa trebate čizmice ili je riječ o ljetnoj obući za najbolje provode na plaži ili bazenu. Planet Obuća dostupna je u sklopu shopping centra Supernova Colosseum u prizemlju odmah pokraj trgovina Tom Tailor i Deichmann. Pod sloganom „Testirano korakom“ ponuda Planet Obuće neće vas ostaviti ravnodušnim. Odličan izbor čizama, gležnjača, cipela na petu, balerinki, tenisica, sandala, japanki, štikli i slično, očekuje vas na policama trgovine.

Ljubazno osoblje uvijek je na raspolaganju za sugestiju i pomoć pri odabiru novog para obuće bilo da tražite samo za sebe ili za svoje najdraže. Izbor je zbilja šarolik za sve generacije, žene, muškarce i djecu. U ponudi su fantastični brendovi koji donose izvrsnu kombinaciju kvalitete, najnovijih modnih trendova te povoljne cijene. Elviton, Ella, Bruno Bruni, Tiziano, Nina Collection i brojni drugi samo su dijelom ponude koja iz sezone u sezonu donosi najnovije svjetske trendove iz svijeta obuće.

Kvalitetan i moderan izbor obuće za sve generacije

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Više od 20 godina, tvrtka se uspješno bavi proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetne obuće i nezaobilazno je shopping odredište brojnih kupaca. Impozantni prodajni lanac Planet obuća na tržištu prednjači ne samo brojem poslovnica već i veličinom i raznolikošću asortimana. Vlastiti brendovi ženske obuće svake sezone donose brojne novitete – na raspolaganju su SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA i ELENA. Kolekcije muške obuće predstavljaju vam BRUNO BRUNI i TIZIANO. ELVITON i ET brendovi su koji vam donose aktualne sportske kolekcije, dok dječje modele možete potražiti u izdanjima brendova TOFI i ELENA. Osim vlastitih  brendova, Planet obuća nudi vam i bogat izbor obuće brojnih drugih renomiranih svjetskih brendova.

Prateći sve aktualne trendove, stručni timovi tvrtke poseban napor ulažu u razvoj proizvoda. Analizom i testiranjem novih materijala postiže se još veća ugodnost prilikom nošenja obuće, a europski kooperanti za sve ljubitelje obuće svakodnevno smišljaju nove poslastice. Proizvodnja obuće locirana je u Hrvatskoj, okolnim zemljama i zemljama Europske unije te na Dalekom istoku, a proizvodna i prodajna mreža zapošljava velik broj radnika i kooperanata koji svojim znanjima i zalaganjem doprinose tome da do krajnjih korisnika dođu vrhunski proizvodi.