Pandora | Colosseum | Supernova

Elegantan i ženstven nakit iz Pandore bilježi nezaboravne trenutke i osobne vrijednosti u životu.

Pandora

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Elegancija u romantičnom izdanju u Pandori u centru Supernova Colosseum

Činjenica je da svaka ženska osoba ima nezaboravne trenutke koje želi sačuvati, ženstvenost i originalnost koju želi istaknuti, osobnu priču koju želi ispričati. To je bilo dovoljno kao inspiracija za nastajanje jednog od najpoznatijeg brenda nakita koji krasi nježniji spol širom svijeta. Pandora je brend visoko kvalitetnog, ručno dovršenog nakita, koji se prodaje po pristupačnim cijenama. Pored najpoznatijeg artikla, Pandora narukvica s privjescima, Pandora u svom asortimanu ima i ogrlice, lančiće, naušnice, prstenje, razne vrste narukvica i privjesaka. Moderan i ženstven nakit, spoj tradicionalnog zanata i moderne tehnologije, rezultirao je unikatnim dizajnom, a to je upravo ono što Pandora nakit čini jedinstvenim u svijetu.

Ručno dovršen i moderan vrhunski nakit po vrlo pristupačnim cijenama

Kada se spomene ime Pandora u svijetu nakita, onda je svakako riječ o prepoznatljivom svjetskom brendu. U Pandorinoj ponudi pronaći ćete ručno dovršen i moderan vrhunski nakit po vrlo pristupačnim cijenama. Visokokvalitetni materijali iz dana u dan inspiriraju žene da prihvate i pokažu svoju individualnost kako bi izrazile svoj osobni stil.

Obilježite nezaboravne trenutke osobne vrijednosti života uz jedinstveni dizajn ženstvenog nakita. Pandora pomno bira i kombinira tradicionalnu vještinu izrade nakita uz najmoderniju tehnologiju. Nakit se može pronaći u prodaji u više od 100 zemalja diljem svijeta.

Pandorina povijest nastajanja seže u davnu 1982. godinu kada je u glavnom gradu Danske, Copenhagenu, nastao ovaj prepoznatljiv brend. Danas predstavljaju multinacionalnu kompaniju koja zapošljava više od 25.000 zaposlenika diljem svijeta.

U ponudi Pandorina asortimana očekuju vas nakit prijateljstva, privjesci, naušnice, prstenje, ogrlice, medaljoni, narukvice, brojne kolekcija za odabir poklona za prigodna događanja popust proslava rođendana, Majčina dana, krizme, svete pričesti ili darivanja poslovnih partnera. Među vrhunskom ponudom nakita možete odabirati između srebra, zlata, stakla i dragog kamenja.

Pandora iznenađuje i posebnim novim kolekcijama koje uvijek prate najnovije trendove u svijetu nakita. Ako ste ljubitelji vintage nakita, romantičnih detalja ili modernih elemenata, u Pandori ćete pronaći izvrstan izbor nekih od najljepših primjeraka ženskog nakita.