Torterie Macaron | Colosseum | Supernova

Ako slavite rođendan, imendan, tražite svadbenu tortu, tortu za prvu pričest, krizmu, obljetnicu braka i slično, onda najfinije torte možete naručiti upravo u slastičarni Torterie Macaron.

Torterie Macaron

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Popularni macaronsi u slastičanici Torterie Macaron u centru Supernova Colosseum

Slavonski Brod bogatiji je za još jednu fantastičnu slastičarnicu koja u svom imenu nosi prepoznatljivu francusku slasticu koja je popularna diljem svijeta – macarons. Zasladite svoj shopping u shopping centru Supernova Colosseum finim macaronsima u okusu po želji u izboru: čokolade, borovnice, pistacia, manga, nougata, maline i ferrerita. Stručni tim Torterie Macaron posebno je prilagodio recepturu ovih bademovih kolačića kako biste uživali u svakom zalogaju. Maštovite kreacije nadopunili su i sladoledima tako da uvijek imate na izbor brojne zanimljive kombinacije.

Osim francuskih macaronsa, u slastičarnici vas očekuje odličan izbor i ostalih slastica poput torti i sladoleda. Probajte fini cheese cake ili nugat tortu uz šalicu omiljene kave ili čaja. Napunite se energijom uz svježe cijeđene sokove ili neki drugi napitak iz sjajne ponude Torterie Macaron. Osim što možete provesti ugodno vrijeme u samoj slastičarnici, posebnu ponudu na raspolaganju imate ako slavite rođendan ili neku drugu prigodu. Naime, u slastičarnici Torterie Macaron možete naručiti tortu za vani i ponijeti je na prigodnu proslavu. Bezbroj je slatkih mogućnosti uz Torterie Macaron u shopping centru Supernova Colosseum.

Domaća receptura za najslađe trenutke nakon shoppinga

Slastičarnica Torterie Macaron svoje ime dobila je upravo prema jednoj od najpopularnijih francuskih slastica – po macaronsima. Ponuda slastica ističe se po svojoj vrhunskoj kvaliteti odabranih sastojaka po kriterijima najstrožih provjera iz domaće proizvodnje.

Zbog toga kupci mogu biti sigurni da umjereno uživanje u slatkom neće imati nikakve posljedice za njihovo zdravlje. Iz sezone u sezonu iznenadit će vas odličnom ponudom slastica, a ljeti posebno možete uživati u premium sladoledima koji se izrađuju po originalnoj talijanskoj recepturi.

Uživanciju u okusima vanilije, čokolade, jagode, pistacia, lješnjaka i drugih okusa, nadopunite neodoljivim macaronsima. Macaronsima malo tko može odoljeti jer je riječ o ručno rađenim slasticama koje svoje mjesto nalaze na brojnim Instagram objavama, poznatim blogovima i slično. Osim zanimljivih i šarenih macaronsa, tu su i šareni donuti koji se sjajno sljubljuju s kavom i ostalim toplim napitcima.

Inspiraciju za uređenja prostora slastičarnica bila je tradicionalna francuska slastičarna tzv. patisserie koja predstavlja spoj klasičnih elemenata i pastelne boje za iznimno uređenje interijera. Ako slavite rođendan, imendan, tražite svadbenu tortu, tortu za prvu pričest, krizmu, obljetnicu braka i slično, onda najfinije torte možete naručiti upravo u slastičarni Torterie Macaron.

U ponudi se ističe oko 15 vrsti torti koje se svakodnevno dostavljaju na lokacije potpuno svježe pripremljene iz domaće proizvodnje.