Mobia | Colosseum | Supernova

Posjetite prodajno mjesto Mobia i pronađite sve što vam može zatrebati za dekoraciju i zaštitu mobilnog telefona.

Mobia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Trgovina Mobia nudi vam odličan izbor dodatne opreme za mobitele – mobilnog ljubimca opremite u centru Supernova Colosseum

Želite li da vaš mobilni telefon bude jedinstveno dekoriran i siguran od oštećenja istražite asortiman trgovine Mobia smještene u prizemlju centra, u neposrednoj blizini trgovina Bipa, Plodine i CCC. Trendi dodatke za vaš mobitel čini ponuda ukrasnih maskica sa zaštitnom funkcijom, različitih boja i motiva. Osim maskicama mobitel možete zaštiti i jednako atraktivnim torbicama te privjescima. Zaštitnim staklima i folijama spriječite veća oštećenja ekrana padne li vaš mobitel ili se ogrebe, a maskice, osim što će mobitel čuvati i produljiti mu vijek trajanja bit će i odličan modni dodatak i savršeno odraziti vaš ukus i stil.

Punjači i baterije neizostavna su mobilna oprema, a ako često putujete ili prakticirate užurban način života koji podrazumijeva često korištenje mobitela, pametno je opskrbiti se i rezervnom opremom koju možete čuvati u autu ili uredu. Zvučnici za mobitel omiljeni su modni dodaci brojnih kupaca. Iako nešto popularniji među pripadnicima mlađe generacije, zvučnici su čest odabir svih generacija koje uživaju u glazbi koju reproducira njihov mobilni ljubimac. Posjetite prodajno mjesto Mobia i pronađite sve što vam može zatrebati za dekoraciju i zaštitu mobilnog telefona.

Bogata ponuda planetarno popularnih maski poznatih svjetskih brendova

Kada kupimo novi mobitel, želimo ga što dulje održati novim. Kaljeno staklo za ekran, vodootporna maskica, zaštitna folija, torbica - kupit ćemo sve što je na tržištu kako bi naš mobilni ljubimac preživio padove ili ogrebotine. Odličnu zaštitu, ali i ukrasnu maskicu za svog mobilnog ljubimca pronađite u trgovini Mobia čija je glavna specijalnost prodaja dodataka za smartphone uređaje ili tablete. Nude garanciju, kvalitetu i najveći izbor dodataka za vaše pametne telefone. 

Mobia u svojoj bogatoj ponudi nudi planetarno popularne maske poznatih svjetskih brendova poput Ferrari, Mercedes-Benz, BMW, Guess, Disney ili Karl Lagerfeld čiji su i ekskluzivni zastupnici i distributeri. Svoju ponudu svakodnevno nadopunjuju pa tako uvijek možete naći novu zaštitnu masku za vaš iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi ili Honor mobilni telefon.

Zaštite svoj telefon od mogućih oštećenja uz kaljeno staklo koje štiti ekran u slučaju pada ili uz zaštitnu foliju koja sprječava grebanje ekrana.

Punjač koji će vam stajati u automobili ili u torbi kao rezerva za dane kada imate posla preko glave, pronađite u trgovini Mobia koja uz maskice za mobitel nudi i kablove te ostale dodatke. Ljubazno i uvijek dostupno osoblje na usluzi vam je prilikom odabira najboljeg dodatka za vašeg ljubimca te će vam pomoći riješiti nedoumicu vezanu za vaš mobitel.

Novosti
Moć zvuka
Bluetooth slušalice koje će vam savršeno stajati
17. lipnja 2020.

Bluetooth slušalice koje će vam savršeno stajati, bez ispadanja prilikom bavljenja i najintenzivnijim aktivnostima. Vrijeme rada slušalica je 6 sati na najvišoj razini, vrijeme punjenja 2 sata, moć baterije 350 mAh, a povezanost s uređajem na maksimalnoj udaljenosti od 10m. 

Idealan dodatak
Adidas uz sportaše
1. lipnja 2020.

Svjetski dan sporta, obilježava se 29. svibnja s ciljem promicanja pozitivnog stava prema tjelesnoj aktivnosti kao preduvjetu zdravog i aktivnog načina života! Adidas je samo jedan o brendova koji su pratili najveće sportaše svijeta kroz njihove karijere uspjeha i velikih postignuća! Idealnu Adidas maskicu za svoj mobitel pronađite u trgovini Mobia.