Sport Vision | Colosseum | Supernova

Sportaši i oni koji se bave sportom na rekreativan način, pronalaze najbolju opremu u trgovini Sport Vision.

Sport Vision

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele Sport
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele Sport

Sportski svijet na dlanu uz Sport Vision u centru Supernova Colosseum

Ljubitelji sporta i raznih sportskih aktivnosti doći će na svoje uz odličnu ponudu u trgovini Sport Vision. Trgovinu možete pronaći na prvom katu shopping centra Supernova Colosseum između trgovina H&M i New Yorker. U ponudi trgovine Sport Vision pronaći ćete sve za sportske aktivnosti bilo da ste profesionalni sportaš ili amaterski zaljubljenih u sportski svijet. Sve za žene, djecu i muškarce očekuje vas među brojnim poznatim svjetskim brendovima kao što su Reebok, Asics, Nike, New Balance, Lotto, Skechers, Hoka, Ellesse, Umbro, adidas, Timberland, Puma, J2C i brojni drugi.

Sportska obuća i odjeća uvijek su u korak s novim trendovima, a ovisno o periodima u godini mogu se često naći na sniženjima. Nabavite si nove role za slobodno vrijeme u prirodi, pronađite idealne pancerice za skijanje, vrhunsku opremu za tenis, odaberite jednu od brojnih lopti bilo da igrate košarku, nogomet, odbojku, vaterpolo ili neki drugi sport. Paleta brojeva zadovoljit će sve zahtjeve jer možete odabrati od najmanjeg XS broja pa sve do najvećih brojeva za muškarce 3XL.

Jedinstveni koncept multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu

Sport Vision postao je sinonimom za modernu tvrtku koja predstavlja maksimalnu fleksibilnost, profesionalnost i dinamičnost svog poslovnog rasta i razvoja. Od dana osnivanja pa sve do danas, osnovni cilj je ponuditi poznate i kvalitetne robne marke. Brzim reagiranjem na zahtjeve trendova i tržišta, Sport Vision je postala tvrtka kojoj se vjeruje.

Misija ove tvrtke je zadržati svoju poziciju lidera na tržištu sportskog asortimana te uz inspirativan način uvijek aktivno biti povezan sa svojim kupcima, klijetima i partnerima. Uz jedinstveno maloprodajno iskustvo, dizajn proizvoda i s ciljem da oplemene životni stil svojih kupaca Sport Vision opravdava svoju reputaciju na tržištu.

Svoj rast nastavljaju iz godine u godinu uz aktivno ulaganje u razvoj sporta, kako na lokalnim, tako i na regionalnim razinama. Uz kontinuirana ulaganja u razvoj društvene odgovornosti i uz uzajamnu suradnju sa zajednicama, Sport Vision njeguje dobar odnos u društvenim sredinama te je aktivni sudionik zajednice.

Sport Vision je prisutan na hrvatskom tržištu u brojnim gradovima s više od 30 maloprodajnih mjesta, a neke od njih su smještene upravo u shopping centrima Supernova Hrvatske. Upravo sportaši i oni koji se bave sportom na rekreativan način, pronalaze najbolju opremu u trgovinama Sport Visiona zbog jedinstvenog koncepta multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu.

Sportska obuća i oprema s konkurentnim cijenama te moderan ambijent omogućit će vam da pronađete odgovarajuće modele i veličine među brojnim svjetskim i domaćim brendovima.