Trgovina Parilica specijalizirana je trgovina na kojoj možete obaviti kupnju električnih cigareta različitih vrsta, opreme za e-cigaretu, kao i nikotinskih i beznikotinskih tekućina poznatih svjetskih proizvođača.

Parilica

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Dodaci za vašu e-cigaretu na štandu trgovine Parilica

Ako ste u potrazi za novom futrolom, baterijom ili tekućinom za vašu elektroničku cigaretu, vaša potraga završava na štandu trgovine Parilica smještenom u neposrednoj blizini trgovine obućom CCC i kafića Leggiero u koje se možete uz svoju e-cigaretu opustiti od shoppinga.

Budući da je para koja izgara iz elektroničke cigarete neškodljiva za zdravlje konzumenata, ali i okoline, elektroničku cigaretu možete koristiti i u zatvorenom prostoru, kao i prostorijama restorana i kafića. Birajte između tankih pen style modela, box kompleta ili squonk modela e-cigareta koji će idealno odgovarati vašem stilu i potrebama.

Prema ukusu i željama, odaberite tekućinu koja ide u vašu elektroničku cigaretu s preko stotinjak različitih vrsta okusa ili one bez okusa. Ako se vaša e-cigareta kojim slučajem pokvari, na raspolaganju su vam zamjenski modeli grijača koje ćete lako zamijeniti. Ukrasite svoje električne cigarete navlakama zanimljivih dizajna, dodatnom baterijom ili punjačima. Razmišljate li o prelasku na zdraviju alternativu klasičnim cigaretama, provjerite ponudu štanda Parilica u centru Supernova Colosseum.

Električne cigarete pronađite u trgovini Parilica u centru Supernova Colosseum

Trgovina Parilica specijalizirana je trgovina na kojoj možete obaviti kupnju električnih cigareta različitih vrsta, opreme za e-cigaretu, kao i nikotinskih i beznikotinskih tekućina poznatih svjetskih proizvođača. Sve što ih zanima o revolucionarnoj tehnologiji vodećih svjetskih proizvoda, svi odrasli pušači mogu saznati na jednom mjestu. Užitak sličan cigareti, no bez pepela, dima i vatre kao kod cigareta, predstavlja bolju alternativu pušenju.

Glavna razlika elektroničke cigarete u odnosu na klasičnu jest u tome što dim koji oslobađa je vodena para obogaćena nikotinom što e-cigaretu čini prikladnom za korištenje na mjestima na kojim je klasičnu cigaretu zabranjeno pušiti. Poželite li promijeniti klasičnu aromu vaše e-cigarete, trgovina Parilica u širokoj ponudi nudi arome, okuse i mirise koje će odgovarati vašem ukusu, kao i one bez nikotina i bez arome. Različite modele i dizajn koji krasi e-cigaretu lako možete pospremiti u jednu od mnogobrojnih modela futrola u kojima ćete lakše nositi svoj novi dodatak.

Ljubazni djelatnici informirat će vas o mogućnostima, prednostima i odlikama ovog svjetski poznatog proizvoda koji će se savršeno uklopiti u vaš moderan način života, a koje ćemo sve češće viđati na stolovima kafića, restorana i zabavama. Odlikuju ih moderan dizajn prilagođen korisniku, funkcionalnost te veliki broj dodataka koji omogućuju prilagodbu prema vašim potrebama. Savršen za svaku torbicu, prigodu i male trenutke uživanja u duhanu – sve u jednom uređaju.