Zaks | Colosseum | Supernova

Najbolja kombinacija za upečatljive modne dodatke je spoj tradicije i najnovijih modnih trendova.

Zaks

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Hrvatski brend s najširom ponudom luksuznog nakita u centru Supernova Colosseum

Trgovina Zaks svojom ponudom savršeno nadopunjuje odličan izbor u shopping centru Supernova Colosseum. Zaks možete pronaći u prizemlju shopping centra, nasuprot trgovine H&M te u blizini trgovina Galileo i C&A. Svi koji traže prigodan poklon za rođendan, svetu pričest, krizmu, godišnjicu braka ili pak tražite odgovarajuće zaručničko prstenje, Zaks je idealno mjesto za vas. Spektakularna ponuda ostavit će vas bez daha jer možete odabrati prstenje, ogrlice, narukvice, naušnice, privjeske i zaista odličan izbor ručno rađenog nakita za sve generacije.

Posebno se ističe ponuda tradicijskog nakita koja će obogatiti vaš život i predstavljati vječnu uspomenu bilo da odaberete dalmatinske cvjetiće, popularne šibenske botune, zadarske rozete, marijanske krunice ili ukrase viteza alkara.

Trgovina Zaks ponudit će vam odličan spoj kvalitete, tradicije i modernih trendova iz svijeta nakita, a ljubazno osoblje pomoći će vam oko odluka pri odabiru traženog modela. Olakšat će vam odabir u prilikama kao što je zaručnički ili vjenčani prsten.

Zaks -  najveći lanac zlatarnica u Hrvatskoj

Uz nakit slavimo najljepše životne trenutke, ljepotu i ljubav, a nakit kao detalj treba oduševiti i istaknuti se onda kada je to najbitnije. Zato je važno da biranje nakita postane sjajno iskustvo kojem ćemo se poželjeti vraćati, a takvo oduševljenje očekuje vas u Zaksu, baš svaki put.

Zaks je hrvatski brend koji godinama slovi kao sinonim za vrhunski dijamantni, zlatni i srebrni nakit. Tijekom godina rada, u Zaksu gaje ljubav prema nakitu zbog čega je brend pozicioniran kao lider na tržištu nakita u Hrvatskoj.

Osim 17 poslovnica u Hrvatskoj, Zaks se ističe i po vlastitoj proizvodnji zahvaljujući kojoj nastaju najljepše kolekcije nakita koje prate svjetske trendove. Najpoznatija kolekcija tradicionalnog hrvatskog nakita Zaks Heritage primjer je vještog spoja hrvatske baštine, ali i suvremene proizvodnje.