Dika | Colosseum | Supernova

Tražite li poklon za rođendan, godišnjicu braka, nadolazeći blagdan ili jednostavno nekoga želite razveseliti simpatičnom sitnicom, trgovina Dika oduševit će vas asortimanom.

Dika

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Modni dodaci i nakit Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Modni dodaci i nakit Ostalo

Jedinstveni modni dodaci i savršen izbor poklona na jednom mjestu – posjetite trgovinu Dika u centru Supernova Colosseum

Trgovina Dika smjestila se u centru Supernova Colosseum, između trgovina Comma i Office Shoes a upravo je ona omiljeno shopping odredište ako ste u potrazi za simpatičnim poklonom ili ponekim dekorativnim predmetom za svoju garderobu ili dom. U ponudi trgovine očekuje vas mnoštvo suvenira s motivima hrvatske kulturne baštine, manjih dekorativnih predmeta kojima ćete savršeno ukrasiti doma, a volite li nakit i modne dodatke, razgledajte ponudu ogrlica, narukvica, novčanika i raznog drugog trendi asortimana.

Mlađe slavljenike obradujte posebnim poklonima poput oslikanih šalica, plišanih igračaka, veselih privjesaka, šarenih keramičkih figurica ili asortimana s motivima omiljenih crtanih junaka. Da se i odraslima može odabrati simpatičan poklon uvjerit će vas asortiman majica, bokserica ili pregača s personaliziranim natpisima. Poklon koji ujedno može biti i trajna, draga uspomena asortiman s posebnom gravurom – trgovina Dika nudi vam mogućnost graviranja na privjeske, dekorativne kutijice od drveta, ogrlice, čak i metalne pločice za kućne ljubimce. Uz bogat i zabavan izbor trgovine, odabir poklona bit će jednostavan i zabavan.

Simpatična i šarolika ponuda za sve uzraste i brojne prigode

Što pokloniti osobi koja ima sve? Zasigurno ste se i sami to zapitali nekoliko puta ili pak došli u situaciju da niste sigurni što pokloniti prijatelju, partneru ili članu obitelji. tražite li poklon za rođendan, godišnjicu braka, nadolazeći blagdan ili jednostavno nekoga želite razveseliti simpatičnom sitnicom, trgovina Dika oduševit će vas asortimanom. Bogat izbor olakšat će vam odluku što odabrati i vaš će dar zasigurno ostati zapamćen.

Ljubiteljice modnog nakita svoj će styling moći nadopuniti atraktivnim nakitom, maramama, šalovima, novčanicima, kapama i privjescima. Fantastičan asortiman suvenira prigodna je ponuda posjetiteljima grada koji se kući žele vratiti s divnom uspomenom na putovanje kao i onima koji putuju u posjet rodbini i prijateljima u inozemstvo i žele ponijeti poklon koji ima posebnu sentimentalnu vrijednost. 

Asortiman trgovine praktičan je i odabirete li poklone poslovnim partnerima. Pića u bocama s različitim motivima koja se mogu izvrsno ukombinirati s kvalitetnim čašama ili privjesci s posebnom personaliziranom gravurom mogu biti izvrstan i maštovit odabir. Za ove i mnoge druge prigode, trgovina Dika fantastičan je izbor. Poklanjate li dragoj osobi poseban dar, pobrinite se da on bude jedinstven, a poželite li se i sami počastiti omiljenom sitnicom, izbor vas zasigurno neće razočarati.