Odaberite idealan poklon i uredite dom po vlastitom ukusu i željama u trgovini Bima.

Bima

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca Dom
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca Dom

Uživajte u odličnom asortimanu trgovine Bima u centru Supernova Colosseum

Na prvom katu centra, pored trgovine Hervis, posjetite Bimu i otkrijte bogatu ponudu asortimana za kućanstvo i obitelj. Birajte igračke, posuđe, poklone i dekoracije poznatih svjetskih brendova i hrvatske proizvodnje. Iz široke ponude posebno se izdvajaju igračke Fisherprice, licencirane Mickey&Minnie Mouse i ostale. U asortimanu posuđa pronađite ponudu Luminarc artikala, asortiman porculana poznatog češkog proizvođača Ćmielów i visokokvalitetno kristalno staklo Bohemia.

Ako tražite detalje da svoj dom učinite ugodnim mjestom za boravak, posjetite Bimu i upotpunite ga asortimanom dekoracija (od svijećnjaka, satova, lampica do raznih uporabnih i dekorativnih predmeta). Iz vlastite proizvodnje Bima izdvaja poklone za prigodna darivanja rođendana, imendana, vjenčanja, prve pričesti, krizme, godišnjice, odlaske u mirovinu i sl. s prigodnim natpisima na hrvatskom jeziku.

Bima, za mene i za sve koji mi znače!

Trgovina Bima nudi vam fantastičan izbor igračaka, posuđa, dekoracija za dom, poklona i aktualnog sezonskog asortimana. Ponuda trgovine prilagođava se sezonama pa ćete tako u ponudi pronaći božićni i uskršnji asortiman, asortiman za Valentinovo i maškare, te ljetni vodeni asortiman.Trgovina Bima prepoznatljiva je i po usluzi aranžiranja artikala kupljeih na Bima prodajnim mjestima. Vesele i spretne prodavačice i aranžerke pobrinut će se da udovolje željama kupaca i ispune njihova očekivanja.

Bima posluje na brojnim lokacijama među kojima je i Supernova Colosseum, a vrlo aktivno posluju i putem webshopa. Aktivnosti i novosti trgovine Bima pratiti možete i putem njihovih društvenih mreža gdje vas očekuju sve novosti i mnoštvo zanimljivog sadržaja.