Twister | Colosseum | Supernova

Twister predstavlja lanac igraonica diljem Hrvatske koji već dugi niz godina mališanima donosi osmijeh na lice.

Twister | Colosseum | Supernova

Twister

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Djeca
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Djeca

Puno smijeha za najmlađe posjetitelje shopping centra Supernova Colosseum

Dječju igraonicu Twister pronađite na prvom katu shopping centra Supernova Colosseum u neposrednoj blizini trgovina TEDi i Denis. Twister je mjesto na kojem će vaši najmlađi uživati uz hrpu smijeha, dobre zabave i sjajnih programa koje s vremena na vrijeme pripreme stručni i visokoeducirani zaposlenici. Uz simpatično uređenje prostora bezbrižno ostavite svoju djecu u dobi do 12 godina.

Veseli i šareni Twister svijet učinit će vaše shopping iskustvo bogatijim jer ćete se osjećati sigurno dok su vaša djeca u igraonici, a vi ćete bezbrižno moći obaviti sve planirano. Ponuda igraonice Twister toliko je bogata da je proslava rođendana sjajna prilika da si olakšate organizacijski dio. Uz posebne ponude organizacije i proslave rođendana, vaši mališani će dobiti sve što žele u sigurnim rukama vrhunskih profesionalaca. U ponudama za proslave rođendana su i brojne tematike koje prate najaktualnije trendove poput Star Wars teme, Rainbow Unicorn Partyja i slično.

Rođendaonica je opremljena najnovijom audio i video opremom za potpuni doživljaj prave proslave vaših najdražih mališana.

Raznovrsna ponuda zabave i super programa osigurava za svakoga po nešto

Twister – moja najdraža igraonica jedna je od najpoznatijih i najopremljenijih igraonica u Hrvatskoj, ali i šire. U biti Twister predstavlja lanac igraonica diljem Hrvatske koji već dugi niz godina mališanima donosi osmijeh na lice.

Igraonica je sretno mjesto za djecu svih uzrasta, od onih najmanjih beba koje još ne hodaju pa sve do djece koja imaju 12 godina. Raznovrsna ponuda zabave i super programa osigurava za svakoga po nešto, a nerijetko i roditelji ostaju s djecom na igranju. Igraonice Twister zbilja su šareno i toplo mjesto u kojem se svako dijete može osjećati dobro i sigurno.

Pomno osmišljen prostor i njegovo uređenje, garancija su dobre zabave, puno smijeha, najboljih proslava rođendana te su super mjesto za radnu atmosferu svih animatora i odgajatelja. tematski obojeni prostori potpuno su prilagođeni djeci i njihovoj sigurnosti, a stručno osoblje garancija su da roditelji svoju djecu ostavljaju u sigurnim rukama i odličnom nadzoru.

Vaši najmlađi mogu otkriti potpuno novi svijet uz interaktivne instalacije i sprave koje su u skladu sa svim EU standardima.

Ako tražite drugačiju vrstu zabave, sigurno i zabavno mjesto za svoju djecu, vrhunsku i profesionalnu razinu usluga, onda je Twister upravo mjesto za vas i vaše najmlađe. Ponuda palete sadržaja i usluga zadovoljit će i one najzahtjevnije, a mališani će uživati kao nikada do sada.

Novosti
Sigurna igra
Jer djeca su zakon
19. listopada 2020.

Zdravlje djece igraonici Twister je najbitnije i zato svakodnevno u više navrata dezinficiraju sve igračke i površine te provjetravaju igraonice! Ostanimo odgovorni i igrajmo se sigurno uz Twister!