Mandis Pharm | Colosseum | Supernova

Brinite za svoje zdravlje – uz pomoć stručnih savjeta magistri farmacije odaberite vrhunske proizvode koji će idealno odgovarati potrebama vašeg organizma.

Mandis Pharm

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Srijeda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 20:00
Nedjelja 09:00 - 20:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerije Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerije Ostalo

Ljekarna Mandis Pharm osim lijekova na recept i bez recepta nudi i veliki izbor medicinskih preparata i pomagala te dodataka prehrani – trgovinu pronađite u centru Supernova Colosseum

Ljekarna Mandis Pharm smjestila se u prizemlju centra Supernova Colosseum gdje osim lijekova na recept i bez recepta možete pronaći i medicinske proizvode kao i širok izbor dermokozmetike. Njegujete li kožu preparativnom kozmetikom renomiranih svjetskih proizvođača, u ponudi ljekarne pronaći ćete razne kreme, tonike, serume i ostale proizvode za njegu lica, tijela i kose. Posebnu njegu svome tijelu posvetite na prijelazima godišnjih doba kada se ponajviše mijenjaju i prirodni utjecaji na kožu – dolaskom ljeta i izlaganja kože sunčevim zrakama zaštitite ju kvalitetnim kremama i sprejevima za zaštitu kože od negativnih sunčevih zraka, dok je zimi pametno odabrati kreme čije će nanošenje spriječiti negativne promjene uzrokovane utjecajem vjetra i niskih temperatura.


Vodite li računa o prehrani i zdravlju ili želite izgubiti višak kilograma, vaši će saveznici svakako biti blagotvorni dodaci prehrani. Vitamini, minerali i brojni kvalitetni suplementi povoljno će utjecati na vaše zdravlje ali i izgled. Posebna pogodnost svim posjetiteljima Mandis Pharm ljekarne su i učestala nutricionistička, dermokozmetička i fitoaromaterapijska savjetovališta te preventivni pregledi koje vrhunski stručnjaci u prostoru ljekarne obavljaju uz pomoć najsuvremenije tehnologije. Brinite za svoje zdravlje – uz pomoć stručnih savjeta magistri farmacije odaberite vrhunske proizvode koji će idealno odgovarati potrebama vašeg organizma.

Super brendovi za cijelu obitelj u Mandis Pharmi

Privatna zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost Mandis Pharm osnovana je 2008. godine i posluje kroz 18 ljekarničkih jedinica i 5 specijaliziranih prodavaonica. Dinamika poslovanja Mandis Pharma leži upravo u kontinuiranom procesu edukacije zaposlenika u svrhu podizanja stručnih kompetencija što je od velike koristi krajnjim korisnicima i kupcima koji će, osim najkvalitetnijih proizvoda, u ljekarni Mandis Pharma uvijek moći dobiti i valjan savjet i preporuku.

Kako bi kupcima pružio najbolju moguću uslugu, Mandis Pharm tim vodi jednaku brigu o opremljenosti i kvaliteti proizvoda kao i o samom pristupu korisnicima što za rezultat ima visoku razinu zadovoljstva kupaca kao i odličan plasman na tržištu. Redovno i pravovremeno nadopunjavanje i osvježavanje asortimana garantira vam uspješnu kupovinu potrebnih pripravaka na jednom mjestu. Osim ponude velikog broja artikala, Mandis Pharm trudi se svojim posjetiteljima ponuditi i dodatne sadržaje poput nutricionističkog, dermokozmetičkog ili pak fitoaromaterapeutskog savjetovanja.

U ponudi potražite omiljene proizvode nekih od najpoznatijih brendova kao što su Eucerin, Aderma, Avene, L'Erbolario, Mustela, Eucerin, Vichy, La Roche Posay, Lierac, Phyto, Dr. Brandt i brojni drugi. Mandis Pharm je ponosni nositelj priznanja Customer friends koje je potvrda vrijednosti i kvalitete rada na tržištu i u segmentu ljekarničkih zdravstvenih ustanova. S potpunim povjerenjem obratite se stručnom osoblju te uživajte u odabiru i blagotvornom učinku najboljih proizvoda na tržištu koje vam nudi Mandis Pharm.