Posteljina.hr | Colosseum | Supernova

Nije potreban veliki budžet kako biste unijeli neke novitete u svoj dom uz zanimljivu ponudu trgovine Posteljina.hr.

Posteljina.hr

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Vrhunska kvaliteta za vas i vašu obitelj u trgovini Posteljina.hr u centru Supernova Colosseum

Trgovinu Posteljina.hr potražite na prvom katu shopping centra Supernova Colosseum u blizini trgovina Mana i Kik. Na adresi Josipa Rimca 7 u Slavonskom Brodu očekuje vas odličan izbor mekih ručnika u mnogobrojnim nijansama i veličinama. Bogat kupaonski asortiman omogućit će vam najbolji izbor za vaš dom i najbolju brigu oko obitelji. Odaberite samo najkvalitetnije ručnike i ognite sebe i svoje najmlađe nakon kupanja ili tuširanja.

Osim bogatog asortimana ručnika i ogrtača, u trgovini Posteljina.hr očekuje vas i fantastičan izbor posteljine u odgovarajućim dimenzijama bilo da tražite za single krevet, francuski ležaj ili double krevet. Svojim najmlađima možete uvijek odabrati vesele kombinacije sa zanimljivim detaljima bilo da su ljubitelji Disney animiniranih likova ili su više za geometrijske likove. Mickey Mouse, Elsa i Anna iz Frozena. doktorica Pliško, Batman, Nemo, Superman ili Barbie samo su neki od zanimljivih likova s kojima vaši najmlađi mogu bezbrižno utonuti u san. Posteljina.hr odlična je lokacija za sve ljubitelje vrshunske kvalitete i odličnog izbora posteljine i kupaonskog asotimana.

Za nesmetan san i vrijeme za odmor u vlastitom domu

Udobnost je imperativ kada je u pitanju vaš san i vrijeme za odmor u vlastitom domu. Kako biste u potpunosti uživali i zadovoljili potrebe udobnosti, u trgovini Posteljina.hr pronaći ćete nevjerojatnu ponudu posteljine za sve dimenzije kreveta.

Osim posteljine od potpunog pamuka ili liocelnog vlakna, vaš dom će dobiti sasvim novi oblik uz posebne detalje poput mekanih ručnika, plahti, raznih prekrivača, deka, zavjesa, prostirki, staza i tepiha te stolnog i kuhinjskog programa. U aktualnim ponudama Posteljina.hr priprema i posebne asortimane ovisno o novim kolekcijama za sva godišnja doma.

Tako tijekom toplijih perioda u godini možete pronaći specijalnu ponudu ručnika za plažu. Zanimljivi cool natpisi učinit će vas pravom zvijezdom na paži, a neke od najpopularnijih modela ručnika možete kupiti po cijeni već od 50 kuna. U ponudi trgovine Posteljina.hr pronađite i ukrasne jastučnice i jastuke koji će donijeti potpuno novi dašak u vašu svakodnevicu.

Nije potreban veliki budžet kako biste unijeli neke novitete  u svoj dom uz zanimljive uzorke jastučnica poput: shiny fuksije, alta krem bordo, teal smeđe, krem lile, damask crvene, ukrasnih motiva poput vintage haljine ili morskog uzorka te mnogih drugih. Veliki fanovi nogometa doći će na svoje uz sjajan izbor nogometnih detalja na posteljini bilo da je riječ o poznatim hrvatskim klubovima poput Hajduka, Dinama i Rijeke ili samo poznatih crveno bijelih kockica s nacionalnog dresa.