Kavica i... | Colosseum | Supernova

Uz omiljeno piće počastiti se možete i vrhunskim slasticama. S jutarnjom kavom savršeno će se sljubiti ukusan kolač.

Kavica i...

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafići i restorani

Kava, kolači i razne druge delicije potražite u kafiću Kavica i … u centru Supernova Colosseum

Nakon što ste obavili shopping i u glavi već zadovoljno smišljate svoje nove stylinge odvojite nekoliko trenutaka za predah uz omiljeno piće. Na prvom katu centra Supernova Colosseum smjestio se simpatičan kafić neodoljivog naziva – Kavica i … Odlična pozicija i uređenje zanimljivog i ugodnog dizajna garancija je cjelokupnog užitka u omiljenom piću i slatkim zalogajima. Opustite se od napornog dana, odmorite od dnevnih obaveza, pozovite prijatelje i obitelj i uz kavu uživajte u brojnim zajedničkim temama.

Zasladite dan i male zanimljive razgovore najukusnijim kolačima. Cheesecake, torta Karolina od karamele, Medovik torta s medom, Dalmatiner kolač, tradicionalna baklava i brojne druge delicije samo su dio ponude slatkog kutka. Idealnoj kombinaciji kave i kolača neće odoljeti čak ni oni koji disciplinirano broje kalorije – ponuda je naprosto neodoljiva. Tražite li osvježenje, odabrati možete i sladoled s brojnim preljevima, a poseban je adut u bogatoj ponudi Slushy, ledeno piće koje je kao stvoreno za vruće ljetne dane. Zimi je pak neizbježna poslastica kesten pire koji će vam simpatično osoblje kafića za potpun doživljaj i atraktivno servirati.

Potražite odmor, osvježenje i ugodno društvo u svom omiljenom kafiću

Kavica i … ugostiteljski je objekt simpatičnog imena i fantastične ponude. Umori li vas shopping ili brojne dnevne obaveze, napunite baterije uz omiljeno piće dok listate novine, surfate internetom ili pregledavate novosti na društvenim mrežama. Ljupko uređenje idealno je i za obiteljsko druženje ili susret s prijateljima. U ponudi lokala ljubitelji kave mogu uživati u pripravcima od vrhunske kave poput kave s mlijekom ili šlagom, capuccina, raznih vrsta instant kava s okusima, a ljeti je posebno osvježavajuća i popularna hladna kava. Ponuda prirodnih i gaziranih sokova bogata je okusima koje donose razni renomirani brendovi pa će omiljeno piće na meniju pronaći i najizbirljiviji. Ugodan interijer kafića omogućava vam da se povučete i izdvojite iz užurbane mase ili pak ostanete u žiži zbivanja i pratite događaje u centru.

Uz omiljeno piće počastiti se možete i vrhunskim slasticama. S jutarnjom kavom savršeno će se sljubiti ukusan kolač. Voćne torte ili slatki čokoladni kolači u najrazličitijim varijantama osvojit će vas izgledom jednako kao i okusom. Ljubitelji sladoleda u kafiću Kavica i… iskušati mogu posebnu vrstu sladoleda – soft ice cream. Jedinstvena tekstura nadopunjena raznim preljevima i umacima donosi vam bogatstvo okusa, a uz odličnu dekoraciju poput šarenih ili čokoladnih mrvica, keksa ili listića čokolade, vaš će sladoledni kup izgledati gotovo nestvarno. Uživajte u ponudi i fantastičnim okusima pobudite sva osjetila.