OlyBet | Colosseum | Supernova

Svoje slobodno vrijeme volite posvetiti zabavi? OlyBet automat klubovi nude potpuno novu dimenziju zabave za sve punoljetne osobe.

OlyBet | Colosseum | Supernova

OlyBet

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Kasino igre u OlyBet automat klubu u sklopu shopping centra Supernova Colosseum

Ljubitelji igara na sreću i svi oni koji se osjećaju sretnima kada su igre u pitanju, za vas je tu OlyBet automat klub u sklopu shopping centra Supernova Colosseum. Na adresi Josipa Rimca 7 u Slavonskom Brodu, na drugom katu shopping centra pronaći ćete ugodan ambijent s ljubaznim osobljem.

Bacite kockice kao prava filmska zvijezda ili jedan od popularnih likova iz filma Oceanovih 11 i okušajte se na jednom od mnogobrojnih automata. Moderno uređenje i ugodan ambijent donijet će vam pravi osjećaj glamura pravog Las Vegasa, ali na hrvatskom tlu.

Odaberite omiljenu igru bilo da je riječ o pokeru, ruletu ili osvajanje novaca na jackpotu i dobro se zabavite u OlyBet automat klubu. Iz mjeseca u mjesec, u OlyBet automat klubu za vas pripremaju i posebne programe te promotivne akcije koje će razveseliti i najnovije posjetitelje. Oslobodite pokoji trenutak i uživajte u posebnoj dimenziji zabave za sve one koji su punoljetni.

Potpuno nova dimenzija zabave

Svoje slobodno vrijeme volite posvetiti zabavi? OlyBet nudi potpuno novu dimenziju zabave za sve punoljetne osobe. Klubovi su prisutni u svim većim gradovima diljem Hrvatske: Dubrovnik, Trogir, Senj, Vodice, Zagreb, Zadar, Split, Makarska, Slavonski Brod, Hvar, Solin, Karlovac, Čakovec, Imotski itd.  Ugodan ambijent s velikom ponudom automata EGT, Atronic, Novomatic te popularnim ruletima Gold club, Evona i Osmica. Odlike OlyBet automat klubova su u ljubaznom osoblju te širokoj ponudi automata za vašu zabavu.


Predahnite od shoppinga i obveza koje svakodnevno ispunjavate te odaberite svoje mjesto na jednom od igraćih aparata s najboljim zvučnim i grafičkim efektima. OlyBet automat klubovi garantiraju vam odličnu zabavu uz posebnu ponudu pića, glazbe uživo te brojnih fantastičnih nagrada i mnoštvo raznih iznenađenja ovisno o prigodi i pripremljenom programu. Organizirajte momačku ili djevojačku večer uz posebnu rezervaciju i izbor programa kojeg želite uz potpunu privatnost i zagarantiran provod. Povedite ekipu i iskušajte igru na sreću, a možda baš netko od vas osvoji jedan od vrijednih jackpota. Među uslugama pronađite i uslugu mijenjanja novca po aktualnim tečajnim listama, a predahnuti možete uz omiljeni osvježavajući napitak u ponudi caffe bara u sklopu klubova.