OlyBet | Colosseum | Supernova

Svoje slobodno vrijeme volite posvetiti zabavi? OlyBet automat klubovi nude potpuno novu dimenziju zabave za sve punoljetne osobe.

OlyBet | Colosseum | Supernova

OlyBet

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Kasino igre u OlyBet automat klubu u sklopu shopping centra Supernova Colosseum

Ljubitelji igara na sreću i svi oni koji se osjećaju sretnima kada su igre u pitanju, za vas je tu OlyBet automat klub u sklopu shopping centra Supernova Colosseum. Na adresi Josipa Rimca 7 u Slavonskom Brodu, na drugom katu shopping centra pronaći ćete ugodan ambijent s ljubaznim osobljem.

Bacite kockice kao prava filmska zvijezda ili jedan od popularnih likova iz filma Oceanovih 11 i okušajte se na jednom od mnogobrojnih automata. Moderno uređenje i ugodan ambijent donijet će vam pravi osjećaj glamura pravog Las Vegasa, ali na hrvatskom tlu.

Odaberite omiljenu igru bilo da je riječ o pokeru, ruletu ili osvajanje novaca na jackpotu i dobro se zabavite u OlyBet automat klubu. Iz mjeseca u mjesec, u OlyBet automat klubu za vas pripremaju i posebne programe te promotivne akcije koje će razveseliti i najnovije posjetitelje. Oslobodite pokoji trenutak i uživajte u posebnoj dimenziji zabave za sve one koji su punoljetni.

Potpuno nova dimenzija zabave

Svoje slobodno vrijeme volite posvetiti zabavi? OlyBet nudi potpuno novu dimenziju zabave za sve punoljetne osobe. S bogatom mrežom klubova diljem Hrvatske, s njih više od 40, možete pronaći super destinaciju za zabavu po svojoj mjeri. Klubovi su prisutni u svim većim gradovima diljem Hrvatske: Dubrovnik, Trogir, Senj, Vodice, Zagreb, Zadar, Split, Makarska, Slavonski Brod, Hvar, Solin, Karlovac, Čakovec, Imotski itd.  Ugodan ambijent s velikom ponudom automata EGT, Atronic, Novomatic te popularnim ruletima Gold club, Evona i Osmica. Odlike OlyBet automat klubova su u ljubaznom osoblju te širokoj ponudi automata za vašu zabavu.

Predahnite od shoppinga i obveza koje svakodnevno ispunjavate te odaberite svoje mjesto na jednom od igraćih aparata s najboljim zvučnim i grafičkim efektima. OlyBet automat klubovi garantiraju vam odličnu zabavu uz posebnu ponudu hrane i pića, glazbe uživo te brojnih fantastičnih nagrada, ženskog striptiza i mnoštvo raznih iznenađenja ovisno o prigodi i pripremljenom programu. Organizirajte momačku ili djevojačku večer uz posebnu rezervaciju i izbor programa kojeg želite uz potpunu privatnost i zagarantiran provod. Povedite ekipu i iskušajte igru na sreću, a možda baš netko od vas osvoji jedan od vrijednih jackpota. Među uslugama pronađite i uslugu mijenjanja novca po aktualnim tečajnim listama, a predahnuti možete uz omiljeni osvježavajući napitak u ponudi caffe bara u sklopu klubova.