Balon Art-GI | Colosseum | Supernova

Veliki i mali baloni raznih oblika i motiva oduševljavaju najmlađe i uvijek su drag poklon.

Balon Art-GI

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Balonska dekoracija za sve prigode u centru Supernova Colosseum

Šareni baloni uvijek su zanimljiv poklon, ali i fantastična dekoracija – odličnu ponudu potražite na prodajnom štandu Balon Art – GI smještenom u prizemlju centa Supernova Colosseum u neposrednoj blizini glavnog ulaza u centar. Brojne usluge odgovarat će svim vašim svečanostima različite tematike. Nabavite prigodne balone za rođendan, godišnjicu braka ili rođenje djeteta. Organizirate li tematsku proslavu, u ponudi je bogat izbor raznih motiva; pronaći ćete tako motive za djevojačke ili momačke zabave, a za dječje rođendane očekuje vas čitav niz balona s motivom omiljenih likova iz crtanih filmova. U bogatom asortimanu također potražite i popularne folijske brojeve i slova napunjene helijem koji su najaktualniji trend i vrlo fotogenična rođendanska dekoracija.

Na prodajnom mjestu također možete prikupiti sve potrebne informacije ili dogovoriti dekoraciju za veće proslave na kojima će vam biti potrebna veća količina balona. Osim folijskih i lateks balona, u ponudi su i popularne pinjate – papirnate dekoracije ispunjene slatkišima i konfetima. Posebno praktična usluga je i zamatanje poklona, a kako biste slavljeniku poklonili najoriginalniji dar, posebnom metodom osoblje trgovine spakirat će ga u unutrašnjost napuhanog balona. Zaronite u svijet čarobnih balona, posjetite Balon Art prodajni štand u centru Supernova Colosseum i organizirajte najbolju dekoraciju za vašu sljedeću zabavu ili rođendanski poklon.

Uveličajte radosne događaje šarenim balonima – čekaju vas u centru Supernova Colosseum

Obrt Balon Art-GI osnovan je 2018. godine, a otvorenje u centru Supernova Colosseum brojni su posjetitelji dočekali s velikom radošću. Osim prodaje balona i balonskih dekoracija koja je primarna usluga obrta, u ponudi se mogu naći brojna druga iznenađenja idealna za razne proslave. Svoju ponudu djelatnici kontinuirano nastoje nadopuniti i unaprijediti pa će tako brojne kupce na prodajnom štandu uvijek dočekati nov i najsuvremeniji asortiman. Kupovini balona ne mogu odoljeti posjetitelji koji u centa dođu sa svojim mališanima. Veliki i mali baloni raznih oblika i motiva oduševljavaju najmlađe i uvijek su drag poklon.

Prateći trendove, ali i običaje koji prate pojedine svečanosti, Balon Art-GI do savršenstva je doveo ponudu balonske dekoracije za brojne prigode. Kao začetnik izrade skulptura od balona u regiji, Balon Art – IG do savršenstva je doveo ponudu ovih balonskih kreacija. Za vjenčanja i dekoraciju doma ili svadbene sale u ponudi možete pronaći lukove od balona, cvjetove, stupove, skulpture, a posebno je atraktivna ponuda izuzetno popularnih balonskih eksplozija. Razne poslovne evente poput korporativnih godišnjica, otvorenja, konferencija i raznih drugih proslava uveličati možete balonskim lukovima na ulazima ili čak balonima s otisnutim logom tvrtke ili nekom drugom porukom. Tisak na balonima dodatna je usluga koju nudi Balon Art – GI pa sve potrebno za pripremu dekoracije možete obaviti na jednom mjestu.

Osluškujući potrebe kupaca, Balon Art – GI nastoji ostvariti sve želje i zamisli kupaca stoga, organizirate li zabavu ili druženje, osmislite idealnu dekoraciju, a Balon Art – GI pretvorit će lokaciju proslave u pravu bajku.