Tom Tailor | Colosseum | Supernova

Prepoznatljivu Tom Tailor kvalitetu i dizajn potražite uz brojne outlet pogodnosti i popuste.

Tom Tailor

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Tom Tailor kvaliteta na prvom mjestu u centru Supernova Colosseum

Trgovinu Tom Tailor pronađite u prizemlju shopping centra Supernova Colosseum pored trgovina Planet Obuća i Europa 92. Trgovina Tailor će vas oduševiti odličnim modnim komadima iz najnovijih kolekcija bilo da tražite nešto za proljeće, ljeto, jesen ili zimu. Na policama trgovina očekuje vas fantastičan izbor mode za muškarce i žene te brojnih modnih dodataka za potpun styling.

Svoje modne inspiracije pronađite u novim kolekcijama bilo da ste ljubitelji casual ili poslovnog stila. Kvaliteta, udobnost i trend krase modne komade iz ponude trgovine Tom Tailor. Nova bluza, moderne poslovne hlače, košulja, lepršava haljina, lagana jakna, kvalitetan kaput, duge ili kratke hlače i brojne druge modne komade pronađite u aktualnim ponudama.

Poseban asortiman očekuje sve ljubitelje denim kolekcije kako biste nadopunili svoj svakodnevni look. Traperice, kratke majice, sportski puloveri i sakoi očekuju vas po odličnim cijenama, a kvalitetni materijali donijet će vam potpuni osjećaj udobnosti kroz dan. Tom Tailor će se pobrinuti za vaš savršen stil uz koji ćete moći naglasiti svoju osobnost.

Vrhunska kvaliteta za vaš modni izričaj uz Tom Tailor 

Tom Tailor je svjetski poznati brend za sve one koji cijene kvalitetu i dobar stil, a tvrtka posluje još od 1999. godine i danas se ubraja među najpoznatije marke u kategoriji srednjeg cjenovnog razreda. Najnovije kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima namijenjene su suvremenim ženama i muškarcima. Slogan Tom Tailora je „Život je igra, igrajte se, budite opušteni i odjeveni sa stilom“.

Vođeni ovim sloganom, u Tom Tailoru idealne kombinacije pronaći će moderne žene i muškarci koji žive u dinamičnom i urbanom okruženju, a žele istaknuti svoju individualnost karakterističnu za aktivan životni stil. U ponudi će se pronaći autentične kombinacije za samouvjeren izgled kojeg karakterizira sportski, opušten, prirodan i moderan stil. Tom Tailor je moderan brend s odjećom i modnim dodacima izrađeni od kvalitetnih i odabranih tkanina, a godišnje u ponudi svojim kupcima nudi 12 različitih kolekcija.

Svladajte svoje svakodnevne izazove i ostanite vjerni sebi uz pozitivnu energiju i inspiraciju koju možete pronaći u Tom Tailor ponudi. Budite najbolja verzija sebe i recite da pozitivnom stavu prema životu. Recite da novim avanturama i recite da kvalitetnom izboru koji ima Tom Tailor. U bogatom izboru pronaći će se sve za žene, muškarce i djecu jer Tom Tailor nudi širok izbor privlačne i raznolike ponude za cijelu obitelj.