V.B.Z. Knjižara | Colosseum | Supernova

Nakladnik V.B.Z. afirmirano je ime iz svijeta nakladništva te nudi najkvalitetnije i najnovije svjetske i hrvatske naslove iz brojnih književnih i znanstvenih područja.

V.B.Z. Knjižara

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Djeca
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Djeca

V.B.Z. – renomirano izdavačko ime u shopping centru Supernova Colosseum

Knjižaru V.B.Z. pronađite u prizemlju shopping centra Supernova Colosseum odmah pored poznatih brendova New Yorker i Orsay. Na policama knjižare odaberite jedan od naslova iz područja kao što su: publicistika, proza, lingvistika, poezija, turistika i sport, dom i vrt, popularna znanost, kulinarstvo, slikovnice i mnoga druga.

Odličan izbor za djecu krije se u ponudi lektira, slikovnica, spomenara, dječjih stripova, teenage literature, a na odjelu igračaka možete odabrati super poklon za najmlađe. Obradujte djecu za rođendan uz nove My little pony figurice, Bush Baby Shimmies, Bo-Po Sparkles lakove za nokte, Jelly Fun Maker, PJ Masks beads, Koko Loko ili neku od poznatih društvenih igara.

Uz akcijske cijene ostvarite super uštede tijekom cijele godine i osigurajte si novi naslov za dane na plaži ili bazenu kao i tijekom zimskih dana pod dekicom i uz topao čaj. Čitati se mora, a čitanje je lakše uz najveće svjetske i domaće hit-naslove iz V.B.Z.-ove ponude.

Čitati se mora uz V.B.Z

Nakladnik V.B.Z. afirmirano je ime iz svijeta nakladništva te nudi najkvalitetnije i najnovije svjetske i hrvatske naslove iz brojnih književnih i znanstvenih područja. V.B.Z. je osnovan davne 1991. godine te je od tada do danas objavio više od 1.800 naslova među kojima su brojna djela najcjenjenijih domaćih i stranih autora. Svoju prvu knjižaru V.B.Z. je otvorio u gradu Zagrebu, a danas je mreža knjižara narasla na brojku 9 s lokacijama u najvećim hrvatskim gradovima. Uspješno poslovanje dugi niz godina V.B.Z. temelji na uzoru na velike europske nakladnike među kojima predstavlja konkurentnog nakladnika.

Osim klasičnih fizičkih knjižara, V.B.Z. je išao u korak s trendovima i danas ima jedan od najpopularnijih webshopova s brojnim izborom knjiga s povoljnim uvjetima plaćanja za najbolje iskustvo trgovine. U ponudi možete odabrati djelo iz područja kao što su: književnost, znanost, alternativa, priručnici, dječje knjige, umjetnost, udžbenici i rječnici, a tu je i odličan izbor igračaka i opreme za školarce. Svoja izdanja V.B.Z. redovito izlaže na Interliber sajmu kao jedan od najvećih i najpoznatijih sudionika ovog najposjećenijeg sajma knjiga u Hrvatskoj i šire. Ljubitelji pisanja i oni koji žele postati poznati autori uvijek mogu svoje rukopise poslati putem online forme za slanje rukopisa. Tako V.B.Z. omogućava svima da zainteresiraju uredništvo čiji rukopis može sutra naći svoje mjesto na policama brojnih knjižara.