ZOOCITY | Colosseum | Supernova

Najbolje odredište za sve ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca s raznovrsnom ponudom proizvoda za životinje.

ZOOCITY

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Otkrijte svijet pogodnosti za vaše omiljene mezimce u shopping centru Supernova Colosseum

U srži ZOOCITY misije je biti tu za sve ljubimce kako bi oni bili i ostali zdravi i sretni. Zato uvijek možeš potražiti savjet kada ti je potreban putem poziva, upita na mail ili dolaskom trgovinu gdje te čekaju stručni savjetnici s mnoštvom korisnih savjeta. 
Širina asortimana omogućuje ti da pronađeš hranu ili opremu posebno prilagođenu tvom ljubimcu bez obzira na potrebe i ukuse, a mjesečne akcije i katalog pružaju ti dodatne uštede. 
ZOOCITY ima i svoj Klub vjernosti u koji se svi mogu učlaniti te, samim time, iz mjeseca u mjesec ostvarivati brojne pogodnosti na temelju svoje digitalne ZOOCITY kartice Kluba vjernosti, svakom kupnjom sakupljati bodove koje kasnije mogu zamijeniti za popuste te ostvariti pametne uštede.

U brizi ali i u ljubavi prema ljubimcu nisi sam, zato vidimo se u ZOOCITYju!

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

ZOOCITY je najšira mreža specijaliziranih trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Uz 47 lokacija diljem zemlje, ZOOCITY trgovinu možeš pronaći u svog gradu ili čak kvartu. Za sve one koji za svog ljubimca više vole naručivati online, tu je i zoocity.hr, webshop s više od 100 različitih brandova te više od 5.000 artikala.

Topao i moderan interijer osmišljen je kako bi ti olakšao kupnju, ali i tvom ljubimcu pružio zabavan i ugodan posjet uz dostupne posudice s vodom i besplatne poslastice. Slobodno povedi i ljubimca, ne samo kako bi ga svi mazili i nudili poslasticama, već i zbog toga što će ti ZOOCITY stručni djelatnici pomoći prilikom odabira proizvoda koji je baš za tvog ljubimca. On će imati priliku na licu mjesta isprobati oprsnicu, četku, zdjelicu i sve ostale artikle.