C&A | Colosseum | Supernova

Posjetite C&A i uživajte u bogatom asortimanu ženskih, muških i dječjih modnih linija za sve prigode.

C&A | Colosseum | Supernova

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci i nakit
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci i nakit

Aktualni modni trendovi za cijelu obitelj čekaju vas u trgovini C&A centra Supernova Colosseum

U prizemlju centra Supernova Colosseum, u prostranom prodajnom prostoru ugodnog uređenje, smjestila se poslovnica popularnog modnog brenda C&A. Upravo je C&A omiljeno modno odredište brojnih kupaca različitih generacija i stilova. Posebno popularna među mladim obiteljima, trgovina C&A nudi bogat asortiman odjeće, donjeg rublja i modnih dodataka za muškarce, žene i djecu.

U ponudi pronađite modne komade idealne za brojne ležerne, dnevne kombinacije kao i za svečane outfite prigodne za razne formalne i poslovne prilike. Trudničke kolekcije, linije od bio pamuka, trendi sezonski program kao i širok raspon veličina te specijalizirani odjel s plus size kolekcijama samo su dio ponude koja kontinuirano privlači vjerne kupce ali i osvaja nove posjetitelje koji teže izvrsnom omjeru cijene i kvalitete kada je kupovina odjeće u pitanju.

Uz brojne prodajne akcije ostvarit ćete dodatne uštede i opremiti obitelj od glave do pete za svaku nadolazeću sezonu po vrlo povoljnim cijenama.

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.