Surfer | Colosseum | Supernova

Surfer svojim inovativnim konceptom predstavlja mjesto specijalizirano za proizvode napravljene od najkvalitetnijeg mesa, krumpira i svježih povrtnih namirnica.

Surfer

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Obrok po mjeri u restoranu brze hrane Surfer u centru Supernova Colosseum

Svoju shopping pauzu obavite u prizemlju shopping centra Supernova Colosseum u restoranu brze hrane Surfer. Odmah pored trgovina New Yorker i Plodine očekuje vas uvijek nasmijano i ljubazno osoblje koje će za vas pripremiti ukusno jelo iz Surferove ponude.

Odaberite jedan od šest hamburgera iz aktualne ponude: King Surfer, BBQ Surfer, Honey chicken Surfer, Smokey Surfer, Bleu Surfer i Chicken Surfer. U ponudi je i ukusan Surfer toast sandwich kao i tri vrste pomfrita – Surfer dipper, Julienne i Wedges.

U svoj odabir obavezno uvrstite i jednu od finih svježih salata: Surfer salata, Tonno salata, Fresh 'n' Crispy. Uz šest različitih menija u ponudi je čak 12 različitih umaka i začina plus te četiri super dresinga za salate: American, Jogurt, French i Italian. Naravno da valja odabrati i odgovarajuće piće uz ukusno jelo, a na ponudi su pive, Radleri, Fanta, Cedevita, Coca-Cola, Sprite i Coffe to Go. Svoje jelo možete ponijeti sa sobom ili ga pojesti u ugodnom okruženju fast-fooda.

Samo najvalitetnije namirnice za vaše ukusno jelo

Surfer je jedan od prvih hrvatskih lanaca restorana brze prehrane koji prodaje uspješnu franšizu. Svojim inovativnim konceptom predstavlja mjesto specijalizirano za proizvode napravljene od najkvalitetnijeg mesa, krumpira i svježih povrtnih namirnica.  Za sada Surfer možete pronaći na dvjema lokacijama od kojih je jedna u sklopu shopping centara iz grupacije Supernova Hrvatska.  Surfer je nositelj oznake vrhunske kvalitete svoje ponude jer je u srži poslovanja vrijednost koja se odnosi na visok standard u kvaliteti. U poslovanju posebnu pažnju pridaju uspješnoj suradnji i odabiru partnerstva kako bi ostali vjerodostojni i prepoznatljivi na tržištu.

Meso, kumiri i dodaci su uvijek u kategoriji „A+“ klase, a ulje koje koriste je također visoko kvalitetno te ne sadrži transmasne kiseline i omogućava svima ukusan i fin obrok iz ponude menija. Prilikom izbora umaka i dresinga posebna se briga vodi da su napravljeni samo od najboljih sirovina što ih također svrstava u visokokvalitetne proizvode koji nadopunjuju okus već ukusnim kombinacijama.

Krumpirići iz Surferove ponude spadaju u izuzetno zdrave jer se koristi samo krumpir koji sadrži vitamin , proteine, kalij, vitamin B6, pantotenske kiseline, magnezij, željezo, mangan i fosfor.  Na izboru mesa koje se koristi u pripremi hrane su govedina i piletina. Govedina je vrhunske kvalitete i sadrži sve potrebno za uspješan nastavak dana: vitamine i minerale. Jela napravljena od govedine mogu vam pomoći kod jačanja imunološkog sustava, a pileće meso iz ponude odličan je izvor nutritivnih vrijednosti za sve one koji paze na unos kalorija.