Cinestar kino | Colosseum | Supernova

Odaberite omiljeni film, idealan tip sjedala, najdraže grickalice i uživajte u filmu.

Cinestar kino

Radno vrijeme
Ponedjeljak 15:30 - 22:45
Utorak 15:30 - 22:45
Srijeda 15:30 - 22:45
Četvrtak 10:30 - 22:45
Petak 10:30 - 22:45
Subota 10:30 - 22:45
Nedjelja 10:30 - 22:45
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

CineStar kino u centru Supernova Colosseum uvijek je dobra ideja kada planirate izlazak

Na repertoaru kina CineStar zastupljeni su filmovi najrazličitijih žanrova; od komedija, drama, akcija do megapopularnih SF ostvarenja. Svjetski blockbusteri, najsjajnije glumačke zvijezde i maestralni režiseri očekuju vas u svojim najnovijim ulogama i izdanjima.  Novi raspored prikazivanja filmova očekuje vas svakog četvrtka, a svoje ulaznice možete rezervirati i kupiti online ili na blagajni kina. Povoljniju kupovinu ulaznica i uštedu vremena osigurava vam Stars Club 2x bonus kartica, posebna pogodnost za ljubitelje filma i posjetitelje CineStara.

Svakodnevne projekcije filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, očekuju vas od 14:00 do 2:00 sata. Idealan provod za obitelji s malom djecom svakako su matineje vikendom u 11:00 kada možete pogledati najnovije obiteljske i dječje filmove. Najveći ljubitelji filmova neće propustiti fantastične pretpremijere petkom i subotom u ponoć, a za avanturiste u ponudi su skrivene pretpremijere četvrtkom u 21:30.

Prije filma, ispred dvorana, ne propustite se počastiti kokicama, nachosima, slatkišima i raznim osvježavajućim pićima. Posjetite CineStar kino na drugom katu centra Supernova Garden Mall i uživajte u jedinstvenom filmskom doživljaju.

Izlazak s društvom ili obiteljsko druženje uz omiljene filmove

Prvi hrvatski multipleks CineStar - CineStar otvoren je u Zagrebu u prosincu 2003. godine i do danas kontinuirano raste i širi mrežu dvorana ali i unaprjeđuje ponudu. Među najveće svjetske kino operatere svrstava ga i opremljenost dvorana vrhunskom digitalnom tehnologijom koja gledateljima osigurava maksimalni užitak gledanja filmova na wall-to- wall platnima, uz Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX zvučni sustav. Prikazivanje filmova uz potpunu digitalizaciju savršen doživljaj osigurat će i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Svi posjetitelji željni novih dimenzija zabave mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu  uz svježe, bistre i ultrarealistične slike koje su toliko stvarne da će vam pružiti osjećaj da ste zakoračili u film. Ekskluzivan standard za ljubitelje uzbuđenja i posebnog filmskog doživljaja pružit će vam eXtreme projekcije u tehnički najbolje opremljenim, ultimativnim kinodvoranama, koje omogućuju  gledateljima ne samo da uživaju u filmu, već i da svim svojim osjetilima budu dio istoga.

Najudobnije dvorane odlikuje amfiteatarski raspored sjedala, postolja za odlaganje pića i kokica, a za parovi svoja mjesta mogu rezervirati i na ljubavnim sjedalima koja čine 20% ukupnog kapaciteta dvorana. Osim ljubavnih, tu su i LOVE BOX sjedala za privatniji doživljaj i opuštenije iskustvo. Za poseban doživljaj i udobnost isprobajte VIP sjedala koja su većih dimenzija, obložena kožom te, osim prostora za odlaganje pića, opremljena su i malim stolićem. Odaberite omiljeni film, idealan tip sjedala, najdraže grickalice i uživajte u filmu.