Vulkan automat klub | Colosseum | Supernova

Svoje slobodno vrijeme volite posvetiti zabavi? Vulkan automat klubovi nude potpuno novu dimenziju zabave za sve punoljetne osobe.

Vulkan automat klub | Colosseum | Supernova

Vulkan automat klub

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Kasino igre u Vulkan automat klubu u sklopu shopping centra Supernova Colosseum

Ljubitelji igara na sreću i svi oni koji se osjećaju sretnima kada su igre u pitanju, za vas je tu Vulkan automat klub u sklopu shopping centra Supernova Colosseum. Na adresi Josipa Rimca 7 u Slavonskom Brodu, na drugom katu shopping centra pronaći ćete ugodan ambijent s ljubaznim osobljem.

Bacite kockice kao prava filmska zvijezda ili jedan od popularnih likova iz filma Oceanovih 11 i okušajte se na jednom od mnogobrojnih automata. Moderno uređenje i ugodan ambijent donijet će vam pravi osjećaj glamura pravog Las Vegasa, ali na hrvatskom tlu.

Odaberite omiljenu igru bilo da je riječ o pokeru, ruletu ili osvajanje novaca na jackpotu i dobro se zabavite u Vulkan automat klubu. Iz mjeseca u mjesec, u Vulkan automat klubu za vas pripremaju i posebne programe te promotivne akcije koje će razveseliti i najnovije posjetitelje. Oslobodite pokoji trenutak i uživajte u posebnoj dimenziji zabave za sve one koji su punoljetni.

Potpuno nova dimenzija zabave

Svoje slobodno vrijeme volite posvetiti zabavi? Vulkan automat klubovi nude potpuno novu dimenziju zabave za sve punoljetne osobe. S bogatom mrežom klubova diljem Hrvatske, s njih više od 40, možete pronaći super destinaciju za zabavu po svojoj mjeri. Klubovi su prisutni u svim većim gradovima diljem Hrvatske: Dubrovnik, Trogir, Senj, Vodice, Zagreb, Zadar, Split, Makarska, Slavonski Brod, Hvar, Solin, Karlovac, Čakovec, Imotski itd.  Ugodan ambijent s velikom ponudom automata EGT, Atronic, Novomatic te popularnim ruletima Gold club, Evona i Osmica. Odlike Vulkan automat klubova su u ljubaznom osoblju te širokoj ponudi automata za vašu zabavu.

Predahnite od shoppinga i obveza koje svakodnevno ispunjavate te odaberite svoje mjesto na jednom od igraćih aparata s najboljim zvučnim i grafičkim efektima. Vulkan automat klubovi garantiraju vam odličnu zabavu uz posebnu ponudu hrane i pića, glazbe uživo te brojnih fantastičnih nagrada, ženskog striptiza i mnoštvo raznih iznenađenja ovisno o prigodi i pripremljenom programu. Organizirajte momačku ili djevojačku večer uz posebnu rezervaciju i izbor programa kojeg želite uz potpunu privatnost i zagarantiran provod. Povedite ekipu i iskušajte igru na sreću, a možda baš netko od vas osvoji jedan od vrijednih jackpota. Među uslugama pronađite i uslugu mijenjanja novca po aktualnim tečajnim listama, a predahnuti možete uz omiljeni osvježavajući napitak u ponudi caffe bara u sklopu klubova.