Simpo EU | Colosseum | Supernova

Kupnjom Simpo EU namještaja ne dobijate samo komad namještaja s idealnim balansom kvalitete, dizajna, funkcionalnosti i inovativnosti, već unosite u svoj interijer poseban duh i energiju.

Simpo EU

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Dom
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Dom

Namještaj koji čini dom posebnim u centru Supernova Colosseum

Ekskluzivni namještaj koji će vaš dnevni boravak, kuhinju ili spavaću sobu pretvoriti u najljepšu oazu mira pronaći ćete u trgovini Simpo EU u centru Supernova Colosseum. Namještaj po mjeri krojen samo za vaš prostor, usluga montaže namještaja po dogovoru i dostava na vašu adresu samo su dio usluge jedne od najpoznatijih tvornica namještaja u jugoistočnoj Europi. Simpo EU danas na tržištu izvozi proizvode u preko 30 zemalja Europe i svijeta.

Već dugi niz godina SIMPO redovito osvaja nagrade i priznanja poput priznanja u hotelskoj industriji, a na osnovu glasova potrošača dobitnik je i nagrade "Moj izbor 2017", kao najomiljeniji brend u kategoriji "Namještaj". Tražite li namještaj za dnevni boravak birajte između kvalitetnih kutnih garnitura, zidnih sustava na kojima stoji televizor ili fotelja, taburea i klub stolova. Stol ili stolice za blagovaonicu učinit će vaš prostor za ručanje ugodnim mjestom. Dječju sobu ne možemo zamisliti bez kvalitetnog kreveta i madraca, a one najbolje, s oprugama ili žičanom jezgrom možete pronaći u trgovini Simpo EU u centru Supernova Colosseum.

Proizvodi vrhunske kvalitete za ugodniji život

SIMPO EU je proizvođač namještaja s najdužom tradicijom i po izboru potrošača najomiljeniji namještaj u Europi. Svakog dana vješti majstori, arhitekti, dizajneri, inženjeri, prodavači, monteri itd. vrijedno rade kako bi najbolji namještaj stigao do kupaca, do domova u kojima nastaju najljepše obiteljske uspomene i poslovnih prostora gdje se ostvaruju stalni uspjesi.

Simpo EU je jedna velika obitelj koja stvara namještaj koji ima dušu i čini posebnim domove i poslovne prostore širom Europe. Kupnjom njihovog namještaja ne dobijate samo komad namještaja s idealnim balansom kvalitete, dizajna, funkcionalnosti i inovativnosti, već unosite u svoj interijer poseban duh i energiju.

Zadovoljstvo kupaca najveća im je nagrada jer i oni čine dio Simpo EU velike obitelji. Ponosni su na to što se njihova obitelj svakim danom povećava. Simpo EU stvara namještaj koji ima dušu, a zajedno s vama kreiraju velike i posebne priče.