Plodine | Colosseum | Supernova

Svoju ponudu u sklopu supermarketa, Plodine nastoje prilagoditi primarno interesima i potrebama kupaca s naglaskom na svježe namirnice i proizvode hrvatskih proizvođača.

Plodine

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

U centru Supernova Colosseum pronađite najbolji izbor u trgovini Plodine

Supermarket Plodine pronađite u prizemlju shopping centra Supernova Colosseum na adresi Josipa Rimca 7 u Slavonskom Brodu. Supermarket je pozicioniran odmah pored ulaza zbog čega je idealan izbor kada obavljate veliku kupovinu za sebe i svoje najdraže. Sve na jednom mjestu olakšat će vam i uštedjeti vrijeme, a doma ćete otići zadovoljni obavljenom kupnjom.

Sve za dom, od svježeg peciva, širokog izbora domaćeg kruha, svježeg i domaćeg voća i povrća, mlijeka, jogurta i ostalih svakodnevnih namirnica pronaći ćete upravo u Plodinama. Na odjelu mesa i ribe odaberite željene komade za svoje objede bilo da kuhate za nekoliko ljudi ili pravite neku veću gozbu. Domaće meso s lokalnih farmi donijet će novu dimenziju na vaš stol, a obrok će biti zagarantirano ukusan i fin.

Povoljnu kupnju obavite uz sjajnu ponudu proizvoda iz linije robnih marki koje donose odličan omjer kvalitete i cijene. Osigurajte sebi samo najbolje namirnice, svježe voće i povrće u kuhinji ili kupite sve iz neprehranbenog dijela asortimana bilo da tražite nešto za dom ili svoje najmlađe.

Duga tradicija za najbolju ponudu

Tvrtka Plodine d.d. uspješno posluje još od godine osnutka, točnije 1993. godine, kada je u Rijeci otvoren prvi prodajni centar. Centar se odmah svojom ponudom istaknuo zbog širokog asortimana proizvoda koji su primarno bili hrvatski i krasila ih je iznimno povoljna cijena. Razvoj poslovanja i širenje nastavljeno je nakon 1993. godine i danas Plodine glase za uspješan hrvatski lanac prodajnih mjesta supermarketa diljem Hrvatske. Osim bogatog asortimana i odlične ponude, Plodine su nositelj oznake vrhunske kvalitete te predstavljaju mjesto idealno za super shopping i osjećaj ugode zahvaljujući iznimnom uređenju interijera.

Svoju ponudu u sklopu supermarketa, Plodine nastoje prilagoditi primarno interesima i potrebama kupaca s naglaskom na svježe namirnice i proizvode hrvatskih proizvođača. U ponudi je i robna marka koja uspješno posluje i surađuje s domaćim proizvođačima, a cijenama je povoljna za sve kupce. Plodine su danas zasigurno jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji, a svoje mjesto imaju i u shopping centrima iz grupacije Supernova Hrvatska. Kontinuiranim ulaganjima u i otvaranjima prodajnih centara te konstantnim ulaganjima u edukaciju zaposlenika i unapređenjem prodaje, Plodine idu prema ostvarivanju najviših tržišnih zahtjeva.

U paleti robnih marki pronaći ćete sljedeće: Plodine, Dix, Barba, Frizo, B&B, Softy, Esens, Campo, Green fields, Fresh garden, Gric i Friends. Navedene robne marke pružaju odličan omjer cijene i kvalitete, a većinom su nastale upravo u suradnji s domaćim proizvođačima, malim OPG-ovima i vodećim tvrtkama.

Novosti
News
Privremeno zatvoreno
Plodine - zatvoreno zbog preuređenje
Objavljeno: 2. svibnja 2023.

Poštovani posjetitelji, zbog preuređenja koje je u tijeku, trgovina Plodine je do daljnjega zatvorena. Sve informacije o ponovnom otvorenju biti će stavljene na naš web.