Hrvatska Lutrija | Colosseum | Supernova

Okušajte sreću i iskusite neizvjesnost igara Hrvatske Lutrije.

Hrvatska Lutrija

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Zabavne igre i nevjerojatni dobitci – iskušajte sreću u poslovnici Hrvatske Lutrije u centru Supernova Colosseum

U prizemlju centra Superova Colosseum mjesto je gdje snovi mogu postati stvarnost – posjetite poslovnicu Hrvatske Lutrije, zaigrajte neku od popularnih igara na sreću i možda baš vi osvojite neki od fantastičnih zgoditaka. Nakon obavljenog shoppinga uzmite predah uz dozu zabave i neizvjesnosti te odaberite omiljenu kladioničarsku ili igru na sreću.

Svi  punoljetni posjetitelji centra zaigrati mogu neke od najpopularnijih igara Hrvatske Lutrije koje već godinama privlače brojne ljubitelje dobre zabave. EuroJackpot, Loto 7/39, Bingo 15 od 90, Keno i Toto 13 samo su neke od popularnih igara koje donose dobitke; od onih manjih koji će vam zasigurno uljepšati dan do velikih zgoditaka koji vam mogu promijeniti život i ostvariti brojne snove. Hrvatska Lutrija potiče i podržava društveno odgovorno poslovanje te dio prikupljenih sredstava raspodjeljuje u razne društveno odgovorne svrhe što je dodano zadovoljstvo sudjelovanja u igrama. Posjetite poslovnicu centra Supernova Colosseum i istražite bogatu ponudu igara te aktualne moguće dobitke.

Možda je baš danas vaš sretan dan

Hrvatska Lutrija njeguje dugogodišnju tradiciju priređivanja igara na sreću, a u Hrvatskoj je prisutna s bogatim asortimanom igara na sreću poput raznih lutrijskih i kladioničarskih igara, igara na automatima i u casinima. Istovremeno, Hrvatska Lutrija generira i značajna novčana sredstva kojima sudjeluje u realizaciji brojnih projekata. Oni imaju za cilj unaprijediti kvalitetu života na mnogim područjima društvenog života i u svim dijelovima Hrvatske.

Stalnim unaprjeđivanjem igara, Hrvatska Lutrija nastoji kontinuirano ispunjavati, ali i nadmašiti očekivanja svojih igrača te igre priređivati tako da budu zabavne igračima, korisne društvu te da budu  - više od igre.

Igre na sreću dugogodišnja su zabava mnogim strastvenim igračima ili povremena razonoda onima željnima zabave. Bingo, EuroJackpot, Online Bingo, Keno, Loto 6/45 i Jocker, Loto 7 i Brzih 35 samo su neke od vrlo popularnih igara koje svojim igračima mogu donijeti vrijedni dobitak, čak i od više milijuna kuna. Čekajući izvlačenja, brojni se igrači zabavljaju i uživaju u maštanju kako uložiti potencijalni dobitak.

Izrazito su popularna i razna klađenja, čak toliko da imaju i svoju online inačicu. Online se, također mogu pronaći i eSrećke, popularne i zabavne igre koje su osvojile brojnu publiku. Osjećate li se sretno? Ne čekajte, požurite po svoj listić u Hrvatsku Lutriju.