Exclusive Change | Colosseum | Supernova

Uz povoljan tečaj i brze transakcije, financijske usluge potražite u Exclusive Change mjenjačnici.

Exclusive Change

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Financijske transakcije i povoljna promjena valuta u poslovnici Exclusive Change u centru Supernova Colosseum

Svoje mjesto u shopping centru Supernova Colosseum, poslovnica Exclusive Change našla je u prizemlju centra odmah pored trgovine Europa 92. U poslovnici Exclusive Change očekuje vas kompletna usluga mijenjanja valuta po povoljnoj tečajnoj listi. Odlična je to lokacija za sve turiste koji su u posjeti prelijepoj Slavoniji, a idealna je i za sve koji idu na put zbog svoje blizine autoceste A3. Prije nego krenete na put, svratite na adresu Josipa Rimca 7 i promijenite valute bilo da trebate švicarske franke (CHF), konvertibilnu marku (BAM), poljski zlot (PLN), australski dolar (AUD), euro (EUR) ili britansku funtu (GBP).

Osim usluga mijenjanja novca, u poslovnici Exclusive Change možete odabrati i jednu od preostalih usluga poput: kupnje bonova za mobitele, kupovine karata iz sustava Eventim, plaćanje svih računa fizičkih osoba, slanje i primanje novčanih transakcija te razmjena gotovog novca. Ljubazno osoblje omogućit će vam povoljno, brzo i jednostavno ispunjavanje svih usluga iz ponuđene palete.

Povoljan valutni tečaj i brojne financijske usluge

EXC – Exclusive Change grupacija prepoznatljiva je financijska tvrtka prisutna u Hrvatskoj još od 1991. godine. Cilj ove grupacije je pružiti vrhunsku uslugu klijentima, a tajna uspjeha krije se u stalnom unaprjeđivanju i uvođenju novih usluga te stručnim i pouzdanim djelatnicima koji osiguravaju brzu i sigurnu uslugu svim klijentima.

U svojim poslovnicama Exclusive Change nudi sljedeće usluge i proizvode: Mjenjačko poslovanje: povoljniji tečajevi za veće iznose te otkup i prodaja 31 vrste valuta. U Exclusive Change možete slati i primati svoje novčane pošiljke kroz usluge brzog i sigurnog prijenosa novca putem Western Uniona. Tu je i usluga plaćanja računa svih fizičkih osoba u suradnji s OTP bankom gdje vam je omogućeno sigurno, brzo i povoljno plaćanje svih računa na jednom mjestu bez obzira imate li na računu otisnut 2D Bar Code ili ne, bez obzira da li plaćate dugove po kreditima, ili uplaćujete djetetu džeparac.

Podignite gotovinske iznose uz mogućnost podizanja gotovine s Vaše Maestro, MasterCard  i/ili  VISA kartice do visine Vašeg osobnog limita. Naknada za podizanje gotovine iznosi 3% koju, ako podignutu gotovinu koristite za kupnju Exclusive Change proizvoda ili usluga, ne zaračunavaju kao proviziju. Koncertna, sportska, kulturna i ostala događanja koja su dostupna putem Eventim sustava moguće je nabaviti kupovinom karata u Exclusive Changeu kako biste uživali u važnim i lijepim trenucima. Ako želite i trebate nadopuniti svoje bonove na mobitelu možete istu uslugu pronaći bilo da je riječ o operaterima kao što su Tele2, A1, Tomato, Simpa ili Bonbon.