Denis | Colosseum | Supernova

U asortimanu trgovine Denis mogu se pronaći artikli za djevojčice i dječake svake dobi.

Denis

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Najzabavnije igračke čekaju vas u trgovini Denis u centru Supernova Colosseum

Mališane ništa ne može razveseliti kao nova igračka – zato je njihov omiljeni kutak centra Supernova Colosseum upravo trgovina Denis. Smještena na prvom katu centra pored trgovine C&A, trgovina Denis bogato je odabrana asortimanom za djecu svih uzrasta. Akcijske figure i dodaci, lutke, mini figure, vozila, kreativni setovi, društvene igre i puzzle, igračke za sport i zabavu na otvorenom, elektroničke igračke za mlade, setovi za građenje, igračke za bebe i predškolce, asortiman plišanih igračaka i brojne druge vrste igračaka pružit će vašim mališanima sate dobre zabave.

Nagradite dobro vladanje ili odličan školski uspjeh vašeg mališana dugo željenom igračkom, a uoči blagdana Denis je savršeno odredište za kupovinu poklona. Asortiman trgovine Denis savršen je i za odabir rođendanskog poklona – omiljeni likovi u najrazličitijim izdanjima oduševit će slavljenike. Prilikom odabira s potpunim se povjerenjem obratite ljubaznom osoblju trgovine koje će vam rado pomoći savjetom, a po odabiru iskoristite i različite mogućnosti gotovinskog i kartičnog plaćanja.

Razveselite mališane najljepšim poklonom ili veselim zajedničkim shoppingom

Denis by Eurom brend je tvrtke Eurom d.o.o. čija je primarna djelatnost uvoz i distribucija igračaka kao i školskog i sportskog programa, ali i kućanskih potrepština te sezonskih artikala. Uvoz i distribucija odvija se putem brojnih raspoloživih kanala, kako multinacionalnih kompanija, tako i manjih maloprodajnih dućana. Poduzeće osnovano 1990. u Beču pod nazivom Vogeneder GmbH u rujnu iste godine dobiva zagrebačku podružnicu naziva EUROM d.o.o.

Brend Denis by Eurom stoji iza vrhunskih sezonskih artikala i najkvalitetnijih igračaka. Također, u posjedu je licence „GARFIELD“ na osnovu koje razvija čitavu lepezu prepoznatljivih proizvoda. Kroz dugogodišnje poslovanje, Denis je postao važan dobavljač brojnim trgovačkim lancima te domaćim i stranim supermarketima. Poštujući najznačajnije međunarodne standarde, Denis zadovoljnim kupcima kontinuirano prezentira najprestižnije linije proizvoda na osobiti zadovoljstvo i djece i odraslih. Neki od brendova koje Denis zastupa, a koji su specifični po naslovnim likovima i motivima su Lego, Pčelica Maja, Hello Kitty, Frozen by Disney, Minions, Ben 10, Maša i medo, Mickey by Disney, Minnie by Disney, Play Doh, Star Wars, Peppa Pig, Barbie, Baby Born, Trolls, Violetta by Disney, My Little Pony te brojni drugi.

U asortimanu trgovine Denis mogu se pronaći artikli za djevojčice i dječake svake dobi. Igračke za najmlađe koje pomažu u razvoju motorike, zabavne igre koje su istovremeno i edukativne te igračke koje će osvojiti ljubitelje brojnih crtanih likova i vrlo su popularne među djecom vrtićke dobi i školarcima. Uživajte u zabavnom shoppingu s najmlađima i prepustite se svijetu mašte i zabave.