Bonbon i Iskon | Colosseum | Supernova

Idealna kombinacija najboljih Bonbon i Iskon usluga na jednom mjestu.

Bonbon i Iskon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika
Adresa
Josipa Rimca 7
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika

Vrhunska bon bon i Iskon usluga nadohvat ruke

Prodajno mjesto operatera bon bon i Iskon smjestilo se na izvanrednoj lokaciji centra Supernova Colosseum. U prizemlju centra, tik do trgovine Plodine, brzo i jednostavno možete odabrati uslugu, sklopiti pretplatnički ugovor ili se informirati o mnogobrojnim uslugama ovih renomiranih operatera.

Ako vam je mobitel, Internet, dopisivanje  i telefoniranje sastavni dio dana, pobrinite se da vaša mobilna mreža bude pouzdana, a tarifa povoljna i idealno prilagođena vašim potrebama. Bon bon nudi vrhunsku lepezu usluga korisnicima pretplate ili bonova. Na prodajnom mjestu možete preuzeti svoju novu SIM karticu ili ugovoriti pretplatu, a ljubazno će vam osoblje prezentirati tarife i pomoći pri odabiru kombinacije usluga koja će vam najviše odgovarati.

Na istom prodajnom mjestu potražite i popularne ponude Iskona. Odaberite opciju superbrzog surfanja, pametni Iskon TV s pregršt tv programa, optimalne telefonske tarife i mnoge druge mobilne i fiksne usluge. Osim mogućnosti ugovaranja tarifa i  opcija, u prodajnog mjesta očekuju vas i brojni dodaci za mobilne telefone poput punjača, kablova ili zaštitne opreme. Provjerite ponudu, informirajte se o raznim opcijama tarifa i odaberite ponudu koja će vam najbolje odgovarati.

bonbon - mobilni operater idealan za domaće korisnike i turiste

Mobilna mreža bonbon mobilni je virtualni brend Hrvatskog telekoma, a prvenstveno je namijenjena mladim korisnicima i svim onima koji žive dinamičnim životnim stilom. Prepoznatljiv po visokoj kvaliteti usluge i pristupačnim cijenama, bonbon svim svojim korisnicima nudi pregršt usluga uz mogućnost raznih kombinacija i cijena paketa uz koje svatko može pronaći opciju baš po svojoj mjeri i u skladu s vlastitim potrebama.

Osluškujući potrebe svojih klijenata, bonbon kontinuirano unaprijeđuje svoju ponudu kako bi ona što bolje odgovarala svakodnevici brojnih korisnika. Kako su oni većinom prirodom dnevnih obaveza vezani uz mobilne telefone, a posebno uz internetsku vezu, bonbon paketi nude fantastičnu količinu internetskog prometa i otvara razne mogućnosti; od surfanja, komunikacije porukama, video pozivima i slično.

bonbon mobilnu mrežu moguće je koristiti na dva načina – bonovima i pretplatničkim ugovorom. U obje varijante korisnicima su dostupne razne opcije cijena i potrošnje, ali i korištenje popularnih platformi Deezer i HBO GO. Pretplatnici svoje pakete mogu slagati sami ili odabrati neku od praktičnih, unaprijed složenih povoljnih kombinacija, kao i postaviti limit potrošnje te kontrolirati svoju potrošnju na brz i jednostavan način.

Odlučite li se za korištenje bonova, svoju sim karticu možete naručiti potpuno besplatno, a potom odabrati neku od opcija koja će vam idealno odgovarati. Tražite li povoljnog i pouzdanog mobilnog operatera, postanite dio bonbon obitelji.